Corina de la "Mireasă pentru fiul meu", fosta iubită a lui Traian, e însărcinată! Imaginea uluitoare care a făcut senzaţie printre fani

 
+2 click pentru
galerie

Şi-a dorit cu ardoare să-şi găsească sufletul pereche în cadrul competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", dar n-a avut noroc. Corina a suferit enorm după Traian, partenerul ei din concurs, însă la scurt timp după ce s-au despărţit, s-a îndrăgostit din nou, iar acum e în al nouălea cer, căci va deveni mămică.

A format un cuplu cu Traian, însă la scurt timp după ce au ieşit din competiţie, cei doi au plecat în Spania, dar s-au despărţit. Acolo, însă, ea s-a îndrăgostit din nou, iar acum se pregăteşte să devină mămică.

Corina a făcut anunţul pe contul personal de socializare, acolo unde a postat o imagine inedită, în care îşi etalează trupul şi îşi ţine mâna pe burtică. Evident, fanii au reacţionat şi i-au urat sarcină uşoară.

Corina a participat la "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al treilea sezon şi a format un cuplu cu Traian. Cei doi s-au despărţit, însă, la scurt timp de la încheierea show-ului matrimonial.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe