Criss și Stephan Pelger aduc noutățile din fashion la “Style pe fază”, iar Marian Râlea aduce magie la “Tribute”, pe Happy Channel

 
+2 click pentru
galerie

Mâine, de la 12:30, telespectatorii își dau întâlnire cu celebrul actor Marian Râlea, în cadrul rubricii “Tribute” de la “Happy Day”, pe Happy Channel.

Marian Râlea aduce magie și bucurie în platoul emisiunii, își amintește de anii copilăriei, povestește întâmplări de pe platourile de filmare, de pe scena teatrelor, de la repetiții și din turnee și face destăinuiri emoționante, la Happy Channel.

Telespectatorii pot urmări continuarea interviului de poveste cu cel mai iubit Magician, vineri, de la 12:30, la “Tribute”, iar dumincă, de la 15:00, îl pot viziona în întregime, la Happy Weekend.

Tot mâine, de la 23:00, cei din fața micilor ecrane se vor reîntâlni cu Criss și Stephan Pelger la “Style pe fază”, la “Happy Night”, pe Happy Channel.

La “Style pe fază”, happy telespectatorii vor învăța de la Stephan Pelger si invitații emisiunii, specialiști în domeniul modei, tot ce au nevoie pentru a-și împrospăta garderoba cu piese vestimentare pentru apariții de neuitat.

În fiecare joi, de la 23:00, cei doi prezentatori simpatici vor aduce în casele telespectatorilor cele mai bune sfaturi în materie de stil și fashion pentru un look desăvârșit, la “Style pe fază”, pe Happy.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe