LUNI, 13 MAI 2013

NOUA VECINA de la 'Neatza este...FLAVIA MIHASAN!

Flavia este vecina urmatoarelor luni! Astazi s-a dat concluzia!

COMENTARII

STIRI TV

Tania Popa o imită pe Laura Stoica, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”: “Nu pot să cânt „Un actor grăbit”, pentru că mă apucă plânsul”

acum 50 minute

Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, Tania Popa o va imita, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, pe Laura Stoica, iar momentul ei va fi unul încărcat de emoție. “Nu pot să cânt piesa asta (n.n. “Un actor grăbit”), pentru că mă apucă plânsul”, spunea Tania, înainte să urce pe scenă.

STIRI TV

Două broaște țestoase urmau să devină supă, iar acum speră să câștige

acum 1 ore

Puțin a lipsit ca două broaște țestoase să fie transformate în supă, dar un om cu suflet mare le-a salvat, așa că acum din ingrediente de lux vor deveni vedete pe scena singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie.

STIRI TV

Mihai Bendeac a înregistrat o piesă cu Gabriel Cotabiță pentru prima ediție "În Puii Mei"

acum 1 ore

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, "În puii mei" revine la Antena1. Pentru prima editie din cele 4 ce vor fi difuzate in acest an, Mihai Bendeac vine cu o super surpriza: un duet cu Gabriel Cotabita

STIRI TV

Eroii unei generaţii vin duminică, la "Acces direct", în ediţiile speciale prezentate de Simona Gherghe şi Dan Negru

acum 1 ore

Pentru duminică, 29 noiembrie, in ziua in care Antena 1 aniverseaza 22 de ani de existenta, emisiunea "Acces direct" a pregatit două ediţii speciale prezentate de Simona Gherghe şi Dan Negru.

STIRI TV

Freddie Mercury, Dona Dumitru Siminică, Laura Stoica și Inna vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

acum 2 ore

În drumul lor spre marea finală a acestui sezon, cei nouă concurenți fac sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, un spectacol total cu ajutorul personajelor savuroase primite din partea ruletei.

STIRI TV

Luni, 20.30, MIHAI BENDEAC revine cu ”În Puii Mei” la Antena 1! Nea Gigi, Vișinescu, Dinescu, Roby Roberto, Salam...

acum 4 ore

De luni, 30 octombrie, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu ”În Puii Mei”. Personaje vechi, dar și fețe noi vor apărea pe ecran de-alungul întregului sezon

STIRI TV

Denis Ștefan vine cu Ardo, calul lui, la „Ham talent”

acum 23 ore

Denis Ștefan pare să își fi găsit rolul vieții: acela de a sta cât mai mult în preajma cailor. Tocmai pasiunea pentru aceste animale îl aduce duminică, de la 20:30, la Antena 1, în platoul emisiunii „Ham talent”, acolo unde va uimi membrii juriului emisiunii cu maniera în care reușește să comunice cu aceste animale.

STIRI TV

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban

acum 23 ore

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat câștigător pe Nadir, cu o transformare în Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a fost miercuri seara lider de audiețăla nivelul publicului din mediul urban.

STIRI TV

Pe 1 Decembrie, Observator Antena 1 spune „Tu schimbi România”

acum 1 zile

De Ziua României, Observator Antena 1 se îmbracă în straie de sărbătoare și le arată tuturor românilor că schimbarea în bine vine cu fiecare dintre noi. Sub sloganul „Tu schimbi România”, o serie de reportaje și ediții speciale arată de 1 Decembrie că avem oameni în țara aceasta care au reușit să facă tot ce le stă în putință pentru a schimba lumea din jurul lor.

STIRI TV

Vineri, 27 noiembrie, de la 20.30, Ștefan Bănică deschide seria edițiilor de Bootcamp la X Factor

acum 1 zile

Vinerea aceasta, de la 20.30, Ștefan Bănică este cel care deschide seria edițiilor de Bootcamp. În această etapă, fiecare jurat are la dispoziție 6 scaune, fiecare scaun reprezintă trecerea către etapa Duelurilor, ultima probă înainte de gale.

STIRI TV

Lupte spartane, în DIRECT, la "Neatza"! Dani Oțil a fost făcut KO de niște…fetițe!

acum 1 zile

Chiar dacă vremea e mohorâtă și ploile au pus stăpânire pe aproape toată țara, în platoul emisiunii ”Neatza” e veselie și voie bună, căci simpaticii matinali Răzvan și Dani fac senzație.

STIRI TV

Blond platinat, haine mulate și tocuri: "ceastă “fetiță” în colanți care face pe roboțelul??" Un nou travesti de excepție, marca Cezar Ouatu

acum 1 zile

Ruleta personajelor nu l-a iertat nici de data asta pe Cezar Ouatu, pentru care a ales un nou travesti.

STIRI TV

Transformarea în Dan Ciotoi i-a purtat noroc! Nadir a câștigat ediția 11 "Te cunosc de undeva!"

acum 1 zile

Nadir a câștigat ediția 11 "Te cunosc de undeva!"! Transformarea în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, i-a purtat noroc.

STIRI TV

Dintr-o brunetă inocentă, într-o blondă focoasă! Transformarea lui Carmen Simionescu în Rita Ora este dedicată domnilor!

acum 1 zile

Carmen Simionescu a readus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora.

STIRI TV

“Mi-e îngrozitor de frică" Tania Popa a izbucnit în lacrimi la finalul transformării în celebra Janis Joplin

acum 1 zile

Sunt născute în aceeași zi, pe 19 ianuarie. Au aceeași pasiune pentru meseria lor, iar în această seară au fost una și aceeași. Vorbim de Tania Popa și al său personaj favorit, Janis Joplin, pe care l-a interpretat din tot sufletul.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Doi ani. 30 de premii. Capodoperă. Poveste reală: tatăl și-a executat fiul, fără să știe, în timpul războiului din Iugoslavia

Halima's Path (tradus în română ca ”Drumul Halimei”) este o capodoperă bosniaco-croato-slovenă din 2012 axată pe atrocitățile comise în timpul războiului din Bosnia, 1992 - 1995. A...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

vineri,
20:30

duminică,
20:30