O noua structură executivă în cadrul Antena Group . Claudia Ion a fost numită Channel Manager Antena 1

 
+2 click pentru
galerie

Antena Group anuntă o nouă structură executivă începând cu 1 martie 2017. Claudia Ion, cea care a ocupat până în prezent funcția de  Director Comercial al tuturor stațiilor tv din portofoliul Intact a fost numită Channel Manager Antena 1.

Pe lângă activitatea operațională a televiziunii, ea va continua sa coordoneze și  Departamentul de Vânzări împreuna cu Adina Peicu și Madeleine Ion. “Mi-a plăcut întotdeauna să pun oameni și idei împreună. Am reușit în ultimii ani să creez una dintre cele mai puternice echipe de vânzări de pe piață. Urmează o nouă provocare, alături de o echipă de profesioniști, aceea de a duce Antena 1 la următorul nivel!”,  a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut în peisajul media din România şi nu numai. Se află la un al treilea mandat în consiliul de administraţie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de ţări. Şi-a început carieră în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de nouă ani.

Tot din 1 martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group.  Aceasta va dezvolta strategia de branding și comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV. Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe