Uniplay

Horia Brenciu aduce premii și zâmbete! Îndrăgitul cântăreț va prezenta Uniplay Show, care va debuta la Antena 1, chiar în seara de Crăciun

 

Horia Brenciu este pregătit să dăruiască zâmbete şi să schimbe destine, de sărbători. Va prezenta un nou show, ce va debuta la Antena 1 chiar în seara de Crăciun.

Un spectacol interactiv cu muzică live, premii în bani şi vedete care vor fi supuse unor probe inedite.

Pe Horia Brenciu l-am găsit la repetiţii, alături de prieteni, dar şi de partenera sa din seara de Crăciun. În mai puţin de o săptămână, Horia va da startul unei noi provocări pentru români. Show-ul Uniplay debutează la Antena 1, chiar în seara de Crăciun. Distracţia, dar şi premiile vor fi elementele de bază.

Timp de două ore, Horia îşi propune să facă cât mai mulţi oameni fericiţi. Are şi o promisiune.

”Dacă publicul nu va zâmbi, nu va câştiga un premiu sau nu se va bucura de muzica sau de prezenţele noastre atunci eu îmi dau demisia”, spune Brenciu.

Şi pentru că ziua perfectă începe şi se termină cu muzică, showmanul le-a făcut românilor o urare specială.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Uniplay Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/video/antena-1/uniplay/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/UniplayShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/6XVN05.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe