SAMBATA, 28 DECEMBRIE 2013

Prietenia dintre Constantina, Mariana si Oana s-a transformat în rivalitate!

Află aici care este motivul divergenţelor dintre Constantina, Mariana și Oana!
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
EU POT! Tabara de Creatie si ReCreatie Interioara. Moeciu de sus, 2-6 aprilie...

EU POT! Sa-mi deschid Inima, sa (ma) Iert, sa (ma) Iubesc, sa ma exprim...

COMENTARII

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Elly si Cristian, la un pas distanţă

acum 10 ore

Elly şi Cristian, atât de aproape, dar, în acelaşi timp, atât de departe!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Află aici ce a hotărât Comisia de Decizie în privinţa lui Radu!

acum 11 ore

Află aici ce a hotărât Comisia de Decizie în privinţa lui Radu!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

O savarină a băgat frica în concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu"

acum 13 ore

Secretul din acvariu! O savarină a băgat frica în concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu". Concurenţii au fost supuşi la probe horror.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Şoc şi groază la "Mireasă pentru fiul meu"

acum 13 ore

Clipe terifiante la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii au fost supuşi la probe horror.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" citeşte pe buze

acum 14 ore

Concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut parte de o provocare surpriză.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mama lui Radu, mărturisiri incredibile: Fiul meu nu are sentimente prea puternice pentru Andrada

acum 1 zile

Radu şi Andrada au format un cuplu până când acesta a sărit gardul, iar mama lui le este alături în aceste momente dificile. Totuşi, ea este de părere că Radu nu are sentimente puternice pentru Andrada, deoarece în trecut a suferit foarte mult.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Ce a avut de spus Radu atunci când a văzut reacţiile şocante ale Andradei

acum 1 zile

La câteva zile după ce a sărit gardul, Radu a revenit în competiţie şi vorbit despre gestul lui. Mai mult decât atât, el a văzut modul în care a reacţionat Andrada când a aflat de gestul lui. Afectat de durerea provocată, el a ţinut să-i ceară iertare iubitei sale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Primele mărturisiri ale lui Radu după ce a sărit gardul! Ce spune despre fuga din competiţie

acum 1 zile

A format un cuplu cu Andrada, însă atunci când a sărit gardul nu s-a gândit prea mult la iubita lui, din cauza faptului că era nervos. Astăzi, în direct, Radu a vorbit despre motivele care l-au împins să ia această decizie şi a mărturisit că era foarte agitat şi nu a reuşit în...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Maria le critică dur pe fostele iubitele ale fiului ei!

acum 1 zile

Maria şi mătuşa lui Nicolae fac presupuneri legate de anumite evenimente ce au avut loc în competiţie!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cristian, faţă în faţă cu susţinătorii după fuga lui!

acum 2 zile

În urma tensiunilor de duminică, Cristian a avut o întâlnire cu trei dintre susţinători care i-au oferit sfaturi. "Elly te iubeşte enorm. A spus că dacă nu vei intra în competiţie, va veni după tine la Giurgiu. Nimic nu vă va mai despărţi. Niciodată să nu mai fugi. Comunică...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cristian: "Am sărit gardul pentru că Elly m-a respins!"

acum 2 zile

Timp de trei zile, Cristian a stat departe de ceilalţi concurenţi şi şi-a pus ordine în gânduri. Acum, însă, el a revenit în platoul emisiunii, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Iată primele declaraţii ale lui Radu, după fuga lui!

acum 2 zile

Radu a făcut primele declaraţii după ce a sărit gardul Casei "Mireasă pentru fiul meu!"

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Avertismentele lui Radu înainte de a sări gardul!

acum 2 zile

Spre deosebire de Cristian, Radu a dat semne că ar putea să plece din casă!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Andrada recunoaşte: "Sunt îndrăgostită de Radu!"

acum 2 zile

Andrada a recunoscut că este îndrăgostită de Radu, deşi fuga acestuia ar putea reprezenta finalul relaţiei dintre cei doi

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Teoria Mariei: ”Lăurica s-a folosit de Nicolae pentru a intra în competiție”

acum 2 zile

Mama și mătușa lui Nicolae le critică dur pe Lăurica și pe mama ei. Fosta iubită a lui Nicolae a rămas șocată și a izbucnit în lacrimi!

”Sport Spirit”, ”Gambrinusul” presei sportive, a ars. Îl ajutăm să renască din propria-i cenușă?

Barul care a pornit la drum când presa sportivă era presă sportivă a fost mistuit. Pentru ca serile nebune de acolo să renască, e nevoie de noi, cei care, cândva, am pritocit o cronică de...

a1.ro - locul 1 la divertisment, locul 5 in topul general al siteurilor din .ro

In aprilie 2012, cind am inceput impreuna cu Robert Popescu si cu Catalin Oprisan sa construim caramida cu caramida tot ceea ce inseamna acum Digital Antena TV Group am pus pe hirtie urmatoarea...

Antena3.ro


Acces direct


Un show pacatos

unshowpacatos.a1.roVezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

HELLS
KITCHEN luni, marti 20:30

TCDU
sambata 20:30

NEXT
STAR duminica 20:30

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!