SAMBATA, 28 DECEMBRIE 2013

Prietenia dintre Constantina, Mariana si Oana s-a transformat în rivalitate!

Află aici care este motivul divergenţelor dintre Constantina, Mariana și Oana!

COMENTARII

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Simona, îngrijorată că va părăsi competiţia iubirii

acum 6 ore

Cu puţin timp înainte de Finala Săptămânii, Simona s-a arătat îngrijorată de faptul că va fi nominalizată de concurenţi să părăsească emisiunea. De celalaltă parte, Ionela a încercat să o încurajeze spunându-i că nu are cum să plece acasă din moment ce se află în...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Problemele au reapărut între Cristi şi Andrada! De ce s-au certat cei doi concurenţi

acum 7 ore

Nostalgia Andradei a stârnit supărarea lui Cristi, care s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că iubita lui se gândeşte tot timpul la Radu. Mai mult de atât, cei doi au avut o discuţie aprinsă pe această temă, căci concurentul îşi doreşte să-i acorde atenţia cuvenită.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Ionela, surprinsă într-o ipostază indecentă! I s-a văzut TOT, TOT

acum 7 ore

Zilele trecute, Ionela a fost surprinsă într-o ipostază indecentă, iar imaginile inedite au făcut furori pe internet. La scurt timp, însă, mai multe susţinătoare i-au povestit, în timp ce se afla la cumpărături, despre incident, iar aceasta a fost foarte afectată de situaţia în...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Nebunie maximă! Concurenţii s-au distrat pe cinste la aqua park

acum 7 ore

Zilele trecute cuplurile din competiţia iubirii au avut parte de o distracţie pe cinste, căci au mers la aqua park, unde s-au bucurat din plin de ieşirea din casă.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mama lui Elly nu este de acord ca fiica ei să se mărite cu Cristian!

acum 10 ore

În urmă cu trei săptămâni, Elly a aflat de la mama ei un secret pe care îl ţinea ascuns Cristian!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Soacra Mariei, acuzaţii dure: "Angela îşi doreşte ca Nicolae şi Cătălina să se despartă!"

acum 1 zile

Nicolae şi Cătălina au o relaţie tensionată, iar acest lucru se datorează, după spusele bunicii concurentului, Angelei. În direct, în cadrul emisiunii de astăzi, aceasta a lansat acuzaţii dure la adresa mamei Cătălinei spunând că aceasta îşi doreşte ca cei doi tineri să nu...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Discuţii acide între concurente! Motivul pentru care s-au certat, e uluitor

acum 1 zile

Finala Săptămânii trecute a adus discuţii aprinse între fete, care s-au certat pe tema alegerii rochiilor. În timp ce Cătălina a vrut să probeze mai multe creaţii, Ionela a ţinut să-i amintească faptul că are voie să-şi aleagă doar o piesă vestimentară, fapt ce a stârnit...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cursa pentru maşină stârneşte noi controverse! De ce sunt concurenţii supăraţi pe Dănuţ

acum 1 zile

La scurt timp după Finala Săptămânii, mulţi dintre concurenţi s-au arătat deranjaţi de atitudinea lui Dănuţ de a-l alege pe Marian, fapt ce a condus la eliminarea lui Cristian din cursa pentru maşină. Chiar şi aşa, concurentul a spus că lupta nu s-a încheiat, motiv pentru care...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cristiana şi Marian pleacă în vacanţă!

acum 1 zile

Mirela Boureanu Vaida a anunţa plecarea Cristianei şi a lui Marian din casa Mireasă pentru fiul meu. Aceştia vor pleca în vacanţă.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cristi vrea certitudini din partea Andradei!

acum 1 zile

Cristi se teme că Andrada îl amăgeşte, iar gândul că va suferi din cauza ei nu îi dă pace!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Nicolae și mama lui, salvați de ceilalți concurenți. Cei doi rămân în competiție

acum 3 zile

Nicolae și mama lui rămân in competiția ”Mireasă pentru fiul meu” datorită colegilor și prietenilor din casă. Tensiunea până la aflarea rezultatului a fost foarte mare, doamna Maria având nevoie de un scaun.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cătălina, cu lacrimi în ochi: ”Îi cer iertare mamei mele pentru tot ce i-am făcut!”

acum 3 zile

Tensiunile dintre Cătălina și Maria s-au amplificat odată cu intrarea Angelei în competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Cătălina și Nicolae sunt în pragul disperării.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Elly visează să aibă 3 copii alături de Cristian

acum 3 zile

Gestul care a scos-o din sărite pe mama lui Elly a fost când fiica eii a fost cerută în căsătorie de Cristian. Cei doi nu s-au lăsat descurajați, ba chiar concurenta visează să-i ofere mamei și câțiva nepoței.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mirela Boureanu Vaida, discuție aprinsă cu Andrada: ”Să nu ne luăm peste picior! Mai multă grijă cu tonul pe care îmi răspunzi”

acum 3 zile

Discuție aprinsă între Mirela Boureanu Vaida și concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu”, Andrada. Totul a pornit de la plecarea din competiție a lui Radu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Radu a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu”!: ”Sunt conştient că vor fi consecințe. Mi le asum!”

acum 3 zile

Radu a luat o hotărârea drastică de a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu”!. Fostul concurent riscă totul cu această decizie luată la nervi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Venus in Leu, din 5 iunie 2015 – mai stralucitor decat o mie de sori

 In semnul regal al mandriei si puterii, Zeita Iubirii - Venus...

Cea mai frumoasă tragică poveste de dragoste din România. ”Domnul meu și Dumnezeul meu, iartă-mă! O prea mare iubire ucide!”

S-au cunoscut în anii 50, într-un București sovietizat. El, poet la început de drum. Ea, solistă la Operă. El, condamnat la pușcărie politică. Ea a făcut vrăji și l-a scos de acolo....

A1.ro - 9.513.633 unici in martie, locul 1 in sectiunea Divertisment, 2 in topul general!

Pe 3 aprilie 2015 s-au implinit 3 ani de cind Antena TV Group a reinceput constructia digitala, de data aceasta prin crearea propriul departament. L-am construit pas cu pas impreuna cu Robert...


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

miercuri,
21:30

duminică,
20:30

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!