SAMBATA, 28 DECEMBRIE 2013

Prietenia dintre Constantina, Mariana si Oana s-a transformat în rivalitate!

Află aici care este motivul divergenţelor dintre Constantina, Mariana și Oana!

COMENTARII

MIREASA PENTRU FIUL MEU

I-a oferit un sfat Adrianei şi a stârnit controverse! Care a fost motivul discuţiilor

acum 38 minute

După ce i-a spus Adrianei să formeze un cuplu cu Valentin, Loredana a fost criticată intens de concurenţi, care au spus că aceasta îşi urmăreşte propriile interese. Mai mult de atât, unele voci din competiţie spun că apropierea dintre Adriana şi Valentin nu ar fi una reală, ci...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Relaţia dintre Valentin şi Adriana, privită cu scepticism de Tudor! Ce spune acesta despre apropierea lor

acum 50 minute

La scurt timp după ce o susţinătoare a Adrianei i-a recomandat acesteia să se apropie de Valentin, în casă s-au produs schimbări. Cei doi concurenţi au început să petreacă mai mult timp împreună, iar acest lucru a fost criticat de Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Eduard, copleşit de durere! A izbucnit în lacrimi după ce a fost dezamăgit de iubita lui

acum 1 ore

Comportamentul indecent al Laviniei l-a adus în pragul disperării pe Eduard, care a izbucnit în lacrimi, în direct. Supărat că iubita lui nu a respectat ceea ce i-a cerut şi anume să aibă grijă de cuplul lor şi să nu intre în conflict cu cei din casă, concurentul a început să...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Eduard nu a stat pe gânduri! Nu a mai rezistat alături de Lavinia şi a plecat din studio

acum 1 ore

Tensiunea a atins cote maxime în această după amiază, în emisiune, unde Eduard s-a arătat dezamăgit de faptul că Lavinia a fost acuzată că a flirtat cu ospătarii atunci când a ieşit în oraş. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta s-a ridicat şi a plecat afară.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Aurel şi Alexandru şi-au pierdut controlul!

acum 4 ore

La petrecerea îndrăgostiţilor, Alexandru şi-a pierdut cumpătul!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Valentin, despre posibilitatea unei relaţii cu Adriana: Va fi o poveste!

acum 1 zile

A mărturisit că o place pe Adriana şi că vrea să o cunoască mai bine, iar acum, în direct, în emisiune, Valentin a dezvăluit că lucrurile vor evolua frumos între el şi concurentă, pentru că îşi doreşte o relaţie cu ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

A fost refuzat de Loredana şi şi-a îndreptat atenţia către Florentina! Tudor, surprins în ipostaze romantice

acum 1 zile

S-a arătat interesat de Adriana, însă concurenta nu şi-a dorit o relaţie cu el, aşa că Tudor şi-a îndreptat atenţia către Florentina. Imediat după Gală, la petrecerea îndrăgostiţilor, băiatul s-a apropiat de Florentina şi i-a mărturisit că-şi doreşte să o cunoaşte mai bine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Aurel şi Valentina, despărţiţi de orgolii!? Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiţi

acum 1 zile

Chiar dacă au mărturisit că-şi doresc să se cunoască mai bine, Valentina şi Aurel par să aibă o relaţie sortită eşecului, căci discuţiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei. Mai mult de atât, Aurel pare nehotărât şi este de părere că este mai bine ca o relaţie să se...

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Eduard şi Emilia se ameninţă reciproc!

acum 1 zile

Eduard este indignat de ameninţările Emiliei, deşi nici el nu s-a lăsat mai prejos în dispută lor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mama Loredanei: "Tudor este un mincinos şi este manipulat de mama lui!"

acum 2 zile

Mama Loredanei i-a desfiinţat pe Tudor şi pe mama lui, Luiza!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Emilia şi Lavinia şi-au aruncat ameninţări cumplite!

acum 2 zile

Cursa pentru Dubai a aprins pasiuni nebănuite! Emilia şi Lavinia au făcut gesturi greu de digerat şi s-au ameninţat reciproc!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Valentina, la un pas să-l lovească pe Emanuel: "Am pierdut concursul din cauza lui!"

acum 2 zile

Emanuel s-a declarat indignat de modul în care l-a tratat Valentina! Concurenta susţine că s-a abţinut să nu-l lovească pe acesta!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Emanuel: "Eduard m-a umilit!"

acum 2 zile

Prieteni transformaţi în adversari de cursa spre Dubai!Emanuel s-a simţit umilit de afirmaţiile lui Eduard!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Piramidele au dat bătălia salvatoare pentru excursia din Dubai!

acum 2 zile

Învinşi de "Trandafirul roşu" la probele pentru cursa din Dubai, "piramidele" au dat bătălia salvatoare!

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cursa spre Dubai! Concurenţii s-au duelat în probe inedite!

acum 2 zile

Concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au duelat în probe inedite în cursa pentru excursia din Dubai!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Medicina românească: ziua e cercetător în științele creierului, noaptea vinde chiloței de copii. Mirela, fata cu 400 RON

Mirela Sabina Ene este fizician, cercetător în științele creierului. Mirela Sabina Ene vinde haine de copilași la un mall din București. Asta n-ar fi o problemă, e normal ca cineva să...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

vineri,
20:30

duminică,
20:30

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!