XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Cecilia Cesario: Să privim, să ascultăm! Marele TOTO CUTUGNO garantează pentru ea!

 
+8 click pentru
galerie

Italiancă de la mama ei. Adică din Cosenza. 31 de ani. La majorat cânta, deja, la ”Karaoke”, emisiunea cu Fiorello și Antonella Elia. Primul single, ”Extranormale”, vine din 2002. Toto Cutugno o ia sub a sa aripă: Budapesta, Moscova, București. Ce duet fac cu ”Gli amori”. Acum, Cecilia Cesario a venit la X Factor România pentru a câștiga! Deși ar avea - zicem noi - șanse și la concursul de ”Miss”

Dacă ai cântat cu Toto Cutugno pe scenele din marile capitale europene - Moscova, Budapesta ori București -, dacă unul dintre cei mai ”cool” cantautori din istorie te-a apreciat, e clar că ai stofă. La 31 de ani, după ce a lansat câteva melodii, după ce a participat la showuri faimoase la ”Italia Uno” sau ”Rai”, Cecilia Cesario a ajuns la X Factor România pentru a-l câștiga. Nu-i străină de țara noastră, mai ales că s-a descurcat de minune cu ”Dacă ploaia s-ar opri”, melodia băieților de la ”Cargo”, a fost la Bușteni, la Târgu Mureș ori pe scena Sălii Palatului. La 31 de ani, crede că e momentul său! Cât ascultați interpretarea, dați un ochi și pe poze. Noi credem că merită.

Pe Cecilia o puteți urmări vineri seară, de la 20.30, în prima ediție de bootcamp la X Factor 2016, în grupa lui Horia Brenciu. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Spynews.ro

Mai mult