XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Depresie şi regrete la X Factor! Olga Verbițchi, liniştită doar de Carla's Dreams: "Evitam oglinda"

 
+4 click pentru
galerie

Olga Verbițchi, concurenţa de 15 ani de la X Factor,  a avut parte de o schimbare radicală de look. Frumoasa moldoveanca a renunțat la buclele bălaie pentru o tunsoare wow

„Cea mai mare schimbare de look am suferit-o eu. Am avut o stare de şoc și depresie cam o săptămâna, evitam oglindă, în pofida faptului că toată lumea îmi spunea că îmi stă super bine, pentru mine nu conta”, a povestit Olga pentru SHOK.md.

Apoi, a recunoscut ea, după ce mentorul ei, Sergiu de la Carla’s Dreams, i-a spus că noul look i se potrivește, interpreta a prins la curaj.

„După ce Carla’s Dreams a spus și el că îmi stă bine, am început, încetul cu încetul, să mă obişnuiesc deşi și acum sufăr după părul meu frumos pe care l-am avut.  A fost cea mai mare pierdere din viața mea, dar asta este. Părul creşte”.

PE OLGA O POŢI VEDEA VINERI, DE LA 20:30, ÎN CEA DE-A DOUA GALĂ X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Spynews.ro

Mai mult