XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Depresie şi regrete la X Factor! Olga Verbițchi, liniştită doar de Carla's Dreams: "Evitam oglinda"

 
+4 click pentru
galerie

Olga Verbițchi, concurenţa de 15 ani de la X Factor,  a avut parte de o schimbare radicală de look. Frumoasa moldoveanca a renunțat la buclele bălaie pentru o tunsoare wow

„Cea mai mare schimbare de look am suferit-o eu. Am avut o stare de şoc și depresie cam o săptămâna, evitam oglindă, în pofida faptului că toată lumea îmi spunea că îmi stă super bine, pentru mine nu conta”, a povestit Olga pentru SHOK.md.

Apoi, a recunoscut ea, după ce mentorul ei, Sergiu de la Carla’s Dreams, i-a spus că noul look i se potrivește, interpreta a prins la curaj.

„După ce Carla’s Dreams a spus și el că îmi stă bine, am început, încetul cu încetul, să mă obişnuiesc deşi și acum sufăr după părul meu frumos pe care l-am avut.  A fost cea mai mare pierdere din viața mea, dar asta este. Părul creşte”.

PE OLGA O POŢI VEDEA VINERI, DE LA 20:30, ÎN CEA DE-A DOUA GALĂ X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe