XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Filmările pentru X Factor sunt în toi, iar ţinutele DELIEI, mai tari ca niciodată. Reacţia lui Carla's Dreams, de neratat!

 
+8 click pentru
galerie

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate apariţii din România. Nici când stă la masa juriului de la X Factor vedeta nu se dezminte

Cum filmările pentru X Factor au început deja, Delia nu ratează nicio ocazie de a posta pe pagina de Facebook noile sale achiziţii în materie de haine. Desigur, fanii o felicită pe artistă pentru alegerile făcute şi o complimentează în zeci de comentarii. 

În una dintre fotografii, însă, apare şi Carla’s Dreams care pare total neimpresionat de ţinutele colegei sale.  Tare sau ce?!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii