XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

FOTO! Olga Verbițchi străluceşte pe covorul roşu! Ţinuta pe care a ales-o câştigătoarea X Factor la un eveniment monden

 
+4 click pentru
galerie

Olga Verbiţchi nu a uitat promisiunea făcut mentorului său de la X Factor, Carla's Dreams, şi se ţine de treabă. Micuţa moldoveancă are planuri mari pentru cariera sa, iar anul a început cum nu se putea mai bine pentru câştigătoarea marelui premiu de la Antena 1

În weekend, a avut loc decernarea premiilor unei reviste cunoscute în Republica Moldova, iar Olga a câştigat diploma pentru ARTISTUL ANULUI. Aşa cum era de aşteptat, alături de ea au fost şi băieţii de la Carla's Dreams, premiaţi şi ei.

Spectacolul a fost asigurat de câştigătoarea X Factor care a susţinut un recital de zile mari. Nici cele două ţinute ale puştoaicei nu au fost ignorate, moldoveanca strălucind pe covorul roşu într-o salopetă chic iar pe scenă într-o rochie care i s-a potrivit de minune tinerei.


 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe