XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

LA MULŢI ANI, ANTENA 1! Aşa arătau juraţii de la X Factor în 1993. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams, fotografii de colecţie

 
+6 click pentru
galerie

Astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 23 de ani de la prima emisie.  În 1993, postul de televiziune a marcat o premieră pentru România  - prima investiţie în zona televiziunii comerciale, bazată în totalitate pe un business privat local, românesc. De-a lungul anilor,  Antena 1 le-a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum şi formate locale cu milioane de fani. Campaniile Observator au schimbat legi, asigurând suport pentru cei aflaţi în situaţii dificile

Printre show-urile de mare importanţă este şi X Factor, care, începând din acest sezon, are patru juraţi de senzaţie. Curioşi cum arătau Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănica Jr, dar mai ales Carla's Dreams în 1993? Priviţi imaginile de mai jos:

Horia Brenciu, actualmente unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi şi una dintre cele mai în vogă staruri TV din România, şi-a început cariera în 1993, cu prima emisiune-concurs din ţara noastră de după Revoluţie.

„În anul 1993 mi-am început aventura în viața publică. N-am fost singura noutate, în acea perioadă Antena 1 își făcea și ea apariția pe piață. Matematic vorbind, amândoi sărbătorim 22 de ani de intense transformări“, a spus Horia Brenciu.

Delia avea 11 ani în 1993 şi era elevă în clasa a VI-a. 

Ştefan Bănică Jr. era deja un fenomen în rândul fetelor de liceu, filmul "Liceenilor" asigurându-i succesul. 

Cât despre Carla's Dreams... nu ne rămâne decât să ne imaginăm cum arăta în 1993. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Spynews.ro

Mai mult