XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

LA MULŢI ANI, ANTENA 1! Aşa arătau juraţii de la X Factor în 1993. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams, fotografii de colecţie

 
+6 click pentru
galerie

Astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 23 de ani de la prima emisie.  În 1993, postul de televiziune a marcat o premieră pentru România  - prima investiţie în zona televiziunii comerciale, bazată în totalitate pe un business privat local, românesc. De-a lungul anilor,  Antena 1 le-a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum şi formate locale cu milioane de fani. Campaniile Observator au schimbat legi, asigurând suport pentru cei aflaţi în situaţii dificile

Printre show-urile de mare importanţă este şi X Factor, care, începând din acest sezon, are patru juraţi de senzaţie. Curioşi cum arătau Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănica Jr, dar mai ales Carla's Dreams în 1993? Priviţi imaginile de mai jos:

Horia Brenciu, actualmente unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi şi una dintre cele mai în vogă staruri TV din România, şi-a început cariera în 1993, cu prima emisiune-concurs din ţara noastră de după Revoluţie.

„În anul 1993 mi-am început aventura în viața publică. N-am fost singura noutate, în acea perioadă Antena 1 își făcea și ea apariția pe piață. Matematic vorbind, amândoi sărbătorim 22 de ani de intense transformări“, a spus Horia Brenciu.

Delia avea 11 ani în 1993 şi era elevă în clasa a VI-a. 

Ştefan Bănică Jr. era deja un fenomen în rândul fetelor de liceu, filmul "Liceenilor" asigurându-i succesul. 

Cât despre Carla's Dreams... nu ne rămâne decât să ne imaginăm cum arăta în 1993. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe