XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Îți mai amintești de trupa Instinct? Vlad și Andra, foști concurenți X Factor, se dau cu placa de snowboard prin Capitală: "A fost bestial. Se schiază super"

 

Dacă celor mai mulţi dintre noi zăpada ne dă mari bătăi de cap, pentru alţii este motiv de distracţie. Protejaţii lui Horia Brenciu, foştii concurenţi X-Factor, Vlad şi Andra ne arată ce pot face ei pe zăpadă, în mijlocul Bucureştiului, cu placa snowboard.

"Este o iarnă foarte friguroasă şi am zis să facem puţin sport extrem. Am improvizat un sistem, am pus placa în picioare", mărturiseşte Vlad.

Nu la fel de bucuroasă a fost şi coega lui. S-a străduit, dar a renunţat repede: "Este foarte frumos, dacă aş ştii să fac asta. Nu ştiu cum reuşeşte. Cineva ar trebui să stea, să facă această chestie cu mine. Mi-a plăcut experienţa".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe