XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Îți mai amintești de trupa Instinct? Vlad și Andra, foști concurenți X Factor, se dau cu placa de snowboard prin Capitală: "A fost bestial. Se schiază super"

 

Dacă celor mai mulţi dintre noi zăpada ne dă mari bătăi de cap, pentru alţii este motiv de distracţie. Protejaţii lui Horia Brenciu, foştii concurenţi X-Factor, Vlad şi Andra ne arată ce pot face ei pe zăpadă, în mijlocul Bucureştiului, cu placa snowboard.

"Este o iarnă foarte friguroasă şi am zis să facem puţin sport extrem. Am improvizat un sistem, am pus placa în picioare", mărturiseşte Vlad.

Nu la fel de bucuroasă a fost şi coega lui. S-a străduit, dar a renunţat repede: "Este foarte frumos, dacă aş ştii să fac asta. Nu ştiu cum reuşeşte. Cineva ar trebui să stea, să facă această chestie cu mine. Mi-a plăcut experienţa".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe