Antena Căutare

A dat cuţitul de bucătar, pe microfonul de la "X Factor". Florin a cântat şi a stârnit "reacţii adverse". "Habar nu ai ce faci acolo. (...) Dacă pui şi puţin suflet , s-ar putea să faci ditamai Cook-ul"

Tudor Florin are 30 de ani şi este din Târgovişte. A dat Spania pe România, pentru a-şi îndeplini visul de a cânta. A renunţat la bucătărie şi s-a prezentat pe scena "X Factor".

Tudor Florin are 30 de ani şi este din Târgovişte. A dat Spania pe România, pentru a-şi îndeplini visul de a cânta. A renunţat la bucătărie şi s-a prezentat pe scena "X Factor".

"Nu am mai vrut să vin. Nu mă simţeam pregătit. Aici vin oameni cu experienţă, au mai cântat în alte locuri", a mărturisit Florin, emoţionat, recunoscând că sora lui a fost cea care l-a înscris la această emisiune.

"Change is gonna come", de la Sam Cooke, alegerea concurentului nostru din această seară, i-a adus aplauze de la primele acorduri.

"Cânţi absolut minunat, dar mai ai de lucrat", a afirmat Delia, cu rima de rigoare. Şi Ştefan Bănica a ţinut pasul. "Ai cântat minunat, dar pe spate nu m-ai dat. (...) Tu habar nu ai ce faci acolo, dar a fost bine. Dacă mai pui şi puţin suflet aşa, s-ar putea să faci ditamai cucul, de la Sam Cook."

Una peste alta, în rime sau nu, juraţii au fost încântaţi de prestaţia lui Florin Tudor, fapt pentru care merge mai departe cu patru de DA!

"Ce vă pun ăştia în mâncare?" Maria Minodora, lecţie de talent şi curaj! A treia interpretare din viaţa ei, di... Fire rebelă şi talent cât cuprinde. La doar 14 ani, Letiţia Andreea a lăsat juriul mască. "Este impresionant ce am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x