Antena Căutare

Alexandra Tănăsoiu este istorie! Emilian Nechifor s-a pozat alături de noua sa iubită. Fanii au explodat de fericire! Este mai frumoasă decât fosta?

După ieşirea din X Factor, când era la doar un pas de finală, şi despărţirea de iubita din timpul auditiolor, se pare că soarele a ieşit şi pe strada lui Emilian Nechifor, iar fanii sunt extrem de fericiţii.

După ieşirea din X Factor, când era la doar un pas de finală, şi despărţirea de iubita sa, Alexandra Tănăsoiu, din timpul audițiilor, se pare că soarele a ieşit şi pe strada lui Emilian Nechifor, iar fanii sunt extrem de fericiţi.

Fostul concurent s-a fotografiat, alături de Diana Mîndrescu, posibila sa iubită, în vacanţă. Cei doi au petrecut câteva zile în Sinaia, bucurându-se de zăpadă.

Imediat ce imaginea a apărut pe contul artistului, cei care îl îndrăgesc au şi reacționat: "Îmi place mult ce văd", "Frumuşeeeei!", "Aşa da, Emilian! Sunteţi foarte frumoși".

Cei doi radiază împreună, iar zâmbetul lor este molipsitor. Ce să mai, le stă superb împreună. Big Like, Emi!

Olga Verbițchi, surpriză de proporții. A primit un cadou neașteptat din partea unor tineri talentați!... Delia a ajuns în Vietnam! Cu două codițe ca o școlăriță și soțul alături, frumoasa artista i-a făcut pe fani să înroșeas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x