XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

"Amazing Grace", în interpretarea inconfundabilă a lui Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015. Emoție pură și talent cât cuprinde!

 

A avut încredere în forţele sale şi s-a prezentat la audiţiile X Factor, gata să demonstreze că s-a născut pentru a fi artist. Iar această decizie i-a schimbat definitiv viaţa. 

După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor. Iar acum se pregăteşte să-şi lanseze cel de-al doilea single al său, "Cheamă-mă". 

Însă, între timp, artistul demonstrează încă o dată că are factorul X, în cazul în care mai aveaţi vreun dubiu. Florin şi-a luat fanii prin surprindere cu interpretarea celebrei piese "Amazing Grace". Emoție, trăire și talent 100%!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii