XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

"Amazing Grace", în interpretarea inconfundabilă a lui Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015. Emoție pură și talent cât cuprinde!

 

A avut încredere în forţele sale şi s-a prezentat la audiţiile X Factor, gata să demonstreze că s-a născut pentru a fi artist. Iar această decizie i-a schimbat definitiv viaţa. 

După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor. Iar acum se pregăteşte să-şi lanseze cel de-al doilea single al său, "Cheamă-mă". 

Însă, între timp, artistul demonstrează încă o dată că are factorul X, în cazul în care mai aveaţi vreun dubiu. Florin şi-a luat fanii prin surprindere cu interpretarea celebrei piese "Amazing Grace". Emoție, trăire și talent 100%!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe