Antena Căutare

Ana Maria Mirică a dat juriul pe spate cu o interpretare specială! De la rock, la muzică populară şi înapoi: “Eşti în liga profi deja!”

Ana Maria Mirică este din Ploieşti şi locuieşte de 6 ani în Bucureşti. La 38 de ani, poate afirma că este o artistă completă.  Este actriţă, solist vocal și a crescut în teatru, la propriu, mama ei fiind balerină iar tatăl trompetist.

Galerie
99ynceneYXu

Ana Maria Mirică este din Ploieşti şi locuieşte de 6 ani în Bucureşti. La 38 de ani, poate afirma că este o artistă completă. Este actriţă, solist vocal și a crescut în teatru, la propriu, mama ei fiind balerină iar tatăl trompetist.

A venit încrezătoare la X Factor, cu dorinţa de a ridica juriul în picioare cu prestaţia ei din această seară. Şi… surpriză! Horia Brenciu imediat a identificat-o “Este adevărat că l-ai cunoscut pe domnul Brenciu, în urmă cu 10-2-13 ani?”. Se pare că da. Ana Maria a lucrat la teatrul din Ploieşti.

În această seară a ales să se prezinte cu o combinaţie interesantă, în stil propriu. A început cu melodia lui Bruno Mars, "Runaway Baby" şi a continuat cu… muzica popular.

“Când m-am hotărât să vin aici mi-am spus că atât de mult îi respect pe oamenii ăia care sunt la masa acolo, încât nu vreau sub nicio formă să iau un negativ, de unde-l găsesc, s i a mă apuc să-l cânt. Vreau să fac ceva de la zero.

Şi i-a ieşit un moment fantastic, exact aşa cum şi-a dorit! Iar juraţii au reacţionat pe măsură:

“Un nivel foarte înalt de show. O interpretare superbă”, au fost cuvintele lui Carla’s Dreams. Şi, dacă mai era ceva de adăugat, Delia a rezumat prestaţia Anei: “Eşti în liga profi deja. Bine ai venit la X Factor”.

Ana Maria Mirică a primit DA pe linie şi merge mai departe.

“Tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Domnul Toma a cântat la “solzi de peste”,... Și vinerea aceasta X Factor a fost în casele dumneavoastră! Am avut voce, emoție și concurenți de poveste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x