Antena Căutare

Ana Maria Mirică a dat juriul pe spate cu o interpretare specială! De la rock, la muzică populară şi înapoi: “Eşti în liga profi deja!”

Ana Maria Mirică este din Ploieşti şi locuieşte de 6 ani în Bucureşti. La 38 de ani, poate afirma că este o artistă completă.  Este actriţă, solist vocal și a crescut în teatru, la propriu, mama ei fiind balerină iar tatăl trompetist.

Galerie
99ynceneYXu

Ana Maria Mirică este din Ploieşti şi locuieşte de 6 ani în Bucureşti. La 38 de ani, poate afirma că este o artistă completă. Este actriţă, solist vocal și a crescut în teatru, la propriu, mama ei fiind balerină iar tatăl trompetist.

A venit încrezătoare la X Factor, cu dorinţa de a ridica juriul în picioare cu prestaţia ei din această seară. Şi… surpriză! Horia Brenciu imediat a identificat-o “Este adevărat că l-ai cunoscut pe domnul Brenciu, în urmă cu 10-2-13 ani?”. Se pare că da. Ana Maria a lucrat la teatrul din Ploieşti.

În această seară a ales să se prezinte cu o combinaţie interesantă, în stil propriu. A început cu melodia lui Bruno Mars, "Runaway Baby" şi a continuat cu… muzica popular.

“Când m-am hotărât să vin aici mi-am spus că atât de mult îi respect pe oamenii ăia care sunt la masa acolo, încât nu vreau sub nicio formă să iau un negativ, de unde-l găsesc, s i a mă apuc să-l cânt. Vreau să fac ceva de la zero.

Şi i-a ieşit un moment fantastic, exact aşa cum şi-a dorit! Iar juraţii au reacţionat pe măsură:

“Un nivel foarte înalt de show. O interpretare superbă”, au fost cuvintele lui Carla’s Dreams. Şi, dacă mai era ceva de adăugat, Delia a rezumat prestaţia Anei: “Eşti în liga profi deja. Bine ai venit la X Factor”.

Ana Maria Mirică a primit DA pe linie şi merge mai departe.

“Tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Domnul Toma a cântat la “solzi de peste”,... Și vinerea aceasta X Factor a fost în casele dumneavoastră! Am avut voce, emoție și concurenți de poveste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x