Antena Căutare

Au fost sute, au rămas OPT! Jurații și-au ales concurenţii pentru Galele LIVE „X Factor”: ”Mi-am propus să câștig acest concurs!”

O seară plină de muzică bună, momente explozive, decizii grele şi emoţii copleşitoare, de toate acestea au avut parte juraţii şi concurenţii de la „X Factor”. Etapa Duelurilor a adus mult spectacol pe scena de la Antena 1, iar după lungi deliberări, fiecare mentor al show-ului şi-a ales concurenţii cu care intră de săptămâna viitoare în Galele LIVE.

O seară plină de muzică bună, momente explozive, decizii grele şi emoţii copleşitoare, de toate acestea au avut parte juraţii şi concurenţii de la „X Factor”. Etapa Duelurilor a adus mult spectacol pe scena de la Antena 1, iar după lungi deliberări, fiecare mentor al show-ului şi-a ales concurenţii cu care intră de săptămâna viitoare în Galele LIVE.

Au fost sute, dar au rămas numai 8: Horia Brenciu merge mai departe cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock. În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit vinerea viitoare, pe 9 decembrie, în prima Gală LIVE „X Factor”!

Primul și cel mai acid duel al serii a aparţinut grupei lui Ştefan Bănica, iar la finalul interpretării mentorul a refuzat să ia o decizie: „Îmi este destul de greu". Oscar și Miruna şi Estera și Rebeca sunt cele două trupe care au spart gheaţa vineri seara la Antena 1. Iar competiţia a fost dură chiar şi în culise: în timp ce Oscar a fost extrem de sigur pe el şi pe momentul pregătit alături de colega lui de trupă, Miruna, Estera şi Rebeca au aruncat săgeţi către tânărul rapper, mereu acid şi cu vorbele la el. Însă adevăratul război s-a dat pe scenă, acolo unde concurenţii au vrut să arate că au trecut la un alt nivel: piese mai grele, dar şi emoţii de zece ori mai mari. Ştefan Bănică a avut de luat o decizie extrem de grea: fie să aleagă maturitatea şi vocea amplă, fie tinereţea. „Îmi este destul de greu să aleg. Am să mă mai gândesc, până când vor cânta şi ceilalţi, şi apoi am să vă dau un răspuns pentru toţi patru!”, a anunţat Ştefan, spre surprinderea tuturor, prelungind astfel şi mai mult aşteptarea şi emoţiile.

Ultimii dueliști din grupa lui Ştefan Bănică, Doredos şi 3 O’Clock, au adus o explozie de bucurie şi energie pe scenă. Cele două grupuri au fost o adevărată surpriză încă din audiţii, când mentorul lor s-a declarat fascinat de prestaţiile lor. „Ne-a stat ceasul, domnu’ Ştefan”, a fost reacţia lui Răzvan după prestaţia fetelor de la 3 O’Clock. „Doredos, aveţi o forţă şi o unitate vocale cum nu are nimeni din acest concurs. Pe de altă parte, s-a cântat foarte puţin împreună. Fetele, aş fi vrut mai multă siguranță”, a precizat Ştefan. La finalul serii însă acesta a decis să meargă mai departe cu Oscar şi Miruna, care vor să se numească Apollo, şi cu 3 O’Clock: „Ori aleg o trupă de puşti, care are energie, care a avut succes la voi, publicul din sală, sau aleg două fete care pot creşte şi care au o ţesătură vocală cum întâlneşti destul de rar. Concluzia… Astăzi merg mai departe cu Apollo. Iar celălalt grup care m-a convins este 3 O’Clock.”

De un duel tăios a avut parte şi mentorul Horia Brenciu atunci când pe scenă au urcat Monica Prodea şi Loredana Anghelache, două voci puternice şi speciale, aşteptate cu emoţie, care au demonstrat că merită să treacă de Bootcamp. Însă, pentru Monica, duelul de vineri seara a fost mai mult de atât. Foarte sigură pe ea şi extrem de conştientă de ceea ce înseamnă competiţia, aceasta nu a avut prea multe rezerve în ceea ce o priveşte pe Loredana şi şi-a început atacul dinainte să păşească pe scenă. Întrebată dacă ştie cine este rivala ei, după vizionarea unui clip de pe YouTube, reacţia Monicăi a fost una tăioasă: „Face bani şi din YouTube? Trebuie să opresc pentru că îmi sângerează urechile. Toţi am venit aici să câştigăm şi oricât de colegi şi prieteni am fi, până la urmă, ne gândim la noi şi cum ar fi cu premiul ăla de 100.000 de euro”, a recunoscut Monica. Loredana însă a fost mult mai rezervată: „Deocamdată nu sunt în măsură să vorbesc eu. Dumnezeu va şti ce va fi cu noi aici”, a spus ea. Dar se pare că prestaţiile lor nu l-au impresionat pe mentorul Horia Brenciu, care a luat decizia pe loc, fără prea multe ezitări: „Nu aţi fost în ziua voastră cea mai bună. Cele mai bune interpretări au fost în Bootcamp. Mona, tu ai ajuns aici pentru vocea ta. Ai o voce pentru radio, clar. Te recunosc din prima. Tu ai ajuns aici, draga mea Loredana, pentru că ai un patos extraordinar, pe care nu l-am văzut în această seară deloc. Trebuie să rămână unul în final. Vrem, nu vrem, trebuie să facem alegerea. Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache”, a anunţat acesta.

În schimb, Cezar Dometi şi Marcel Roşca i-au dat grave bătăi de cap lui Brenciu. Două voci masculine cu forţă au dus o luptă muzicală intensă aseară la „X Factor”. Cezar Dometi are acea nebunie, sclipire, de care orice artist are nevoie pe scenă, în timp ce Marcel este înzestrat cu un har divin, după cum a punctat Delia. Cei doi au fost conştienţi, de la început, că duelul va fi unul greu. Cezar a fost primul care a cântat şi a făcut-o atât de bine! Şi-a pus toate speranțele în piesa „Caruso”, a lui Lucio Dalla, deşi a mărturisit că nu cunoaşte limba italiană. Alegerea lui Marcel a fost una neaşteptată, acesta interpretând o piesă în limba română, „Cât de frumoasă eşti”, iar momentul său a fost unul extrem de sensibil. Pe cât de buni au fost cei doi, pe atat de multe emoţii le-a creat Horia, care i-a ţinut pe jar până la anunţarea deciziei sale: „Pentru că vreau performanță şi vreau să ating nişte piese pe care nu le-am auzit la „X Factor” niciodată, pentru că am încredere în cel pe care îl voi lua în ecchipă, voi merge mai departe cu un tip senzaţional. Merg mai departe cu Marcel Roşca”.

Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara au fost concurentele din grupa lui Carla’s Dreams care au reuşit să treacă de Bootcamp şi să ajungă la Dueluri. Însă doar două dintre ele au mers mai departe aseară, iar decizia nu a fost deloc uşor de luat. Enrica Tara şi Izabela Simion au oferit un duel care l-a pus în dificultate pe Carla’s Dreams. Izabela este o fire extrem de optimistă şi energică, în timp ce Enrica, italianca ce a venit cu gânduri mari în România, și-a pus toată încrederea în acest moment. Iar decizia lui Carla’s Dreams a fost una extrem de grea: „Aş vrea să ştiu clar ce vreau, dacă nu aţi fi atât de bune ambele... Este posibil să îmi pară foarte rău să ne părăsească una din voi, aşa că am să mă decid mai târziu. Este pentru a alege două, cele mai bune din cele patru. Îmi pare foarte rău că fac asta”, a anunţat mentorul, prelungind astfel şi mai mult tensiunea. Ultimele dueliste din grupa lui Carla’s Dreams, Olga Verbițchi şi Miruna Pânzaru, au venit cu emoţii şi speranţă în faţa juraţilor şi a publicului. În timp ce Miruna a fost ceva mai pozitivă şi stăpână pe sine, Olga a fost copleşită de temeri pentru că nu are încredere în ea şi nu este conştientă de vocea pe care o posedă. Pe cât de grea a fost decizia, pe atât de hotărât şi direct a fost însă mentorul lor: „Olga, tu mergi în finală”, a decis acesta. „Olga nu a câştigat duelul cu tine, Miruna. Ea a câştigat duelul cu toate. Şi nu e un moment tragic, este un moment de fericire pentru tine, Olga. Cel mai simplu ar fi să fac o alegere emotivă, dar ea nu ar fi pe merit. Finalistele din grupa fetelor, de anul ăsta, sunt Olga şi Izabela”, a fost concluzia lui Carla’s Dreams.

Nici în grupa Deliei nu au lipsit emoţiile, mai ales că unele dintre ele au avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a fi potolite. Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu au dus o luptă în care unul dintre concurenţi a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor din cauza emoţiilor. Cei doi tineri sunt foarte talentaţi şi pe tot parcursul concursului au fost conştienţi că această confrunatre le poate decide viitorul muzical. Iar lupta a fost cu atât mai grea, cu cât cei doi sunt şi buni prieteni. Emoţiile şi stresul şi-au spus cuvântul, iar Emilian a avut probleme la repetiţii: i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru un anevrism, o durere puternică de cap, care l-a îngenuncheat. În timpul duelului, din culise, Olga Verbiţchi l-a privit cu sufletul la gură, temându-se pentru emoţiile lui şi pentru faptul că ar putea avea din nou nevoie de medicamente. „Amândoi aţi fost aproape la înălţime azi”, şi-a început Delia jurizarea, „pentru că, de exemplu, Emilian m-a enervat. Ai cântat ca o victimă. Eu aş fi fost curioasă să te aud cântând altceva. Johnny, iar la tine… mi-ar fi plăcut să îndrăzneşti mai mult”, a mărturisit aceasta, alegând să meargă mai departe cu Emilian Nechifor.

În cel de-al doilea duel al grupei sale, Delia a avut parte de suprize frumoase. După confruntarea dintre Alex Mladin şi Raul Eregep, Horia Brenciu s-a ridicat şi a aplaudat momentul. Raul a impresionat juriul încă din audiţii, iar în Bootcamp i-a lăsat mască pe toți. Cu o voce plină şi un timbru special, reuşeşte să cucerească imediat publicul. „Băiatul ăsta are ceva ce în România, acum, nu există”, a fost reacţia lui Dani când l-a auzit. Conştientă de valoarea dueliştilor ei, Delia s-a gândit bine şi a ales: „Vreau să câştig acest concurs, mi-am propus treaba asta. Am să rămân cu Raul.”

După Dueluri, urmează Galele LIVE! A fost seară plină de emoții și decizii grele pentru jurați (LIVE TEXT)... Sunt trei şi cântă la fix! Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu fetele de la "3 O' Clock”. Atmosfera anilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x