Antena Căutare

Audițiile de la X Factor sunt în toi, iar jurații nu pierd ocazia să se pozeze. Delia și Horia Brenciu fac echipa

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se pregătește să ia startul, din nou. Așadar, cei mai talentați concurenți și-au luat inima în dinți și s-au prezentat în fața juraților.

După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se pregătește să ia startul, din nou. Așadar, cei mai talentați concurenți și-au luat inima în dinți și s-au prezentat în fața juraților.

Însă, ce credeţi că fac cei patru? Şedinţe foto, amintiri din noul sezon. Delia nu a rezistat, bineînţeles, şi s-a tras în poza cu Brenciu. Se pare că cei doi fac echipă bună. Nici Bănica nu s-a lăsat mai prejos, dar a preferat formula completă. Artistul a postat o fotografia de la masa juriului, alături de colegi.

Cel mai așteptat show muzical al anului își pregătește "armele" pentru cel de-al șaptelea sezon, iar veștile sunt dintre cele mai bune.

”Anul acesta avem niște voci despre care se va vorbi mult timp de acum încolo!”, a afirmat Răzvan Simion, prezentatorul X Factor.

Reacţia mamei Deliei atunci când a aflat că fiica ei fumează! Gina Matache: "Am fost foarte supărată"... Horia Brenciu către un concurent „X Factor”: „Îţi dau studioul meu gratis!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x