Antena Căutare

Când dragostea de soră se transformă din durere în artă! Juriul a vibrat odată cu Olga Verbitschi, pe fiecare notă muzicală. Au curs lacrimi de emoție

Olga Verbitschi a venit din Chişinău direct pe scenă X Factor. A renunţat la cariera de fotbalista, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică.

Olga Verbitschi a venit din Chişinău direct pe scenă X Factor. A renunţat la cariera de fotbalista, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică.

„Toată viaţa am visat să ajung aici. X Factor este un vis”, mărturiseşte Olga. Şi visul ăsta i s-a împlinit!

Are două surori pe care le iubeşte enorm. Însă lucrurile nu sunt atât de frumoase, precum par. Una dintre surorile ei, Vicoria, este grav bolnavă. Are 12 ani şi, din cauza unei supradoze de medicamente prescrise de doctori, cea mică nu vorbeşte, nu înţelege ce se petrece în jurul ei şi nu se mişcă. Este ca un nou-născut care nu se mai dezvoltă.

„Eu vorbesc cu ea, dar ea nu mă înţelege şi nu-mi răspunde. Mama a fost la multe tratamente cu ea, prin Ucraina, Rusia, însă tata spune că totul a fost în zadar. Dar eu nu cred aşa. Totuşi cred că mai este o şansă”, povestea Olga.

În această seară, a ales să interpreteze piesa „Sweet People”, cântată de Alyosha. Şi-a pus toată emoţia şi durerea în această melodie, iar juriul a simţit-o din plin.

„Toată durerea ta, tu, inconştient, ai transpus-o artistic. Bravo! Eşti foarte tare!”. Ştefan Bănica a empatizat din plin cu Olga, rememorând momentul în care a fost nevoit să joace comedie, să îi facă pe oamnei să râdă, imediat după ce tatăl său plecase dintre noi.

„Eşti senzaţională şi totuşi mă mir pentru că eşti un copil. Mă întreb de unde atâta?”, a fost remarca Deliei.

Alte cuvinte ar fi de prisos. Patru de DA pentru Olga Verbitschi! Şi-a îndeplinit visul!

O moldoveancă de 15 ani i-a cucerit pe Delia și pe Carla’s Dreams la X Factor! "Eşti o surpriză"... „Eu îţi dau NU, să nu treci la X Factor şi să putem să lucrăm de mâine”. Dragoş Luca, „prăjitura perfectă” a lui Carla’s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x