Antena Căutare

Când Sergiu a cântat la „X Factor”, Brenciu a lăcrimat și Ștefan Bănică a aruncat scaunul! „Am început să cânt de durere, în timp ce stăteam în spital”

Sergiu Braga a făcut senzație în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „X Factor” nu doar cu vocea, ci și cu povestea sa de viață!

Sergiu Braga a făcut senzație în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „X Factor” nu doar cu vocea, ci și cu povestea sa de viață!

La prima vedere a impresionat prin înălțime.

„Am avut și mai mult de doi metri, dar în urma unui accident cu motocicleta lucrurile s-au schimbat. Am avut mâinile și picioarele rupte, coastele fracturate și mandibula la fel. Am avut probleme foarte mari. Un picior îmi este paralizat până la genunchi. Am fost și în comă”

Și povestea lui este și mai emoționantă de atât!

„Am început să cânt de durere, în timp ce stăteam în spital”

Și Sergiu a început să cânte și juriul a fost impresionat de vocea sa de tenor!

Spectacolul său a fost sublim! :)

Prințesa de aur pleacă să cucerească Marea Britanie. Loredana vrea să concureze la „X Factor” U.K.... Fanii te ridică, fanii te coboară! Jurații „X Factor” au fost loviți de...telefonită acută!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x