Antena Căutare

Carla’s Dreams a decis! Ele sunt cele două concurente care merg mai departe, în Galele Live

A venit momentul decisiv şi pentru Carla’s Dreams. Juratul a fost nevoit să aleagă dintre cele patru fete ale sale, iar momentul nu a fost deloc uşor.

A venit momentul decisiv şi pentru Carla’s Dreams. Juratul a fost nevoit să aleagă dintre cele patru fete ale sale, iar momentul nu a fost deloc uşor.

Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara sunt concurentele careu reuşit să treacă de Bootcamp şi să ajungă la Dueluri. Însă doar două dintre ele vor merge mai departe.

Pe cât de grea a fost decizia, pe atât de hotărât şi direct a fost mentorul lor: “Olga, tu mergi în finală”. Şi au curs lacrimi de fericire şi tristeţe, deopotrivă.

“Olga nu a câştigat duelul cu tine, Miruna. Ea a câştigat duelul cu toate. Şi nu e un moment tragic, este un moment de fericire pentru tine, Olga.

Cel mai simplu ar fi să fac o alegere emotivă, dar ea nu ar fi pe merit. Finalistele din grupa fetelor, de anul ăsta, sunt Olga şi Izabela”.

Cel mai aşteptat duel al serii! Emilian Nechifor vs. Johnny Bădulescu, lupta în care unul dintre concurenţi a ajuns, de ... “Tu eşti doar o cărămidă şi eu sunt barosul”. Miruna Pânzaru şi Olga Verbițchi, concurență la cuţite. “Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x