Antena Căutare

Carla's Dreams, ce elevă-model! Primul mesaj al frumoasei Olga Verbițchi, după ce a intrat în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Trăiește clipa, te iubim!”

Câștigătoarea „X Factor”, Olga Verbițchi, a pășit ieri în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Ba, mai mult, frumoasa moldoveancă a recunoscut cu greu că este atrasă de un concurent , asta după ce a interpretat într-un mod memorabil hit-ul Siei, ”Cheap thrills”!

Câștigătoarea „X Factor”, Olga Verbițchi, a pășit ieri în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Ba, mai mult, frumoasa moldoveancă a recunoscut cu greu că este atrasă de un concurent , asta după ce a interpretat într-un mod memorabil hit-ul Siei, ”Cheap thrills”!

După emisiune, artista a postat pe pagina sa oficială primul mesaj despre experiența în Casa Mireselor! „Azi am fost cu mare drag la Mireasă pentru fiul meu!”, a scris Olguța, spre încântarea fanilor.

La 15 ani, Olguța a intrat în Casa „Mireasă pentru fiul meu”, dar nu să se mărite, ci să cânte așa cum o face de fiecare dată: EXTRAORDINAR!

„Am urmărit şi cred că nimeni nu poate să stea supărat în preajma ta , eşti foarte veselă şi aşa te vreau , uită de toate problemele şi trăieşte clipă , aştept un hit , te iubesc!”, „Trăiește clipa, te iubim!”, au fost numai câteva dintre mesajele fanilor.

Adolescenta s-a comportat impecabil în Casa Mireselor și, tocmai de aceea, Carla's Dreams, te mai poți mândri o dată: ai avutc o elevă-model!

Delia nu are liniște nici acasă! Ziua cântă, noaptea cântă, dimineața cântă iară... Emilian Nechifor, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "X Factor", surprins în cea mai tandră ipostază!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x