Antena Căutare

Carla's Dreams, jertfa supremă! Le-a gătit juraților musaca: "De la mine ai un "DA", dar era mai bine cu borș"

Anul trecut musaca, anul ăsta tot musaca. Şi s anu credeţi că este vorba de Delia. Nu, nu. Carla's Dreams, de data aceasta, a trecut la treabă, iar juraţii au mâncat pe săturate.

Anul trecut musaca, anul ăsta tot musaca. Şi să nu credeţi că este vorba de Delia. Nu, nu. Carla's Dreams, de data aceasta, a trecut la treabă, iar juraţii au mâncat pe săturate.

"Am ajuns acasă ieri, pe la două, după filmări, nu îmi era somn, dar aveam aşa un sentiment de victimizare, mi-era aşa milă de mine şi am zis hai să mă jertfesc. Am aşteptat o reacţie de echipă, de televiziune şi s-au apucat de crăpat", mărturiseşte Carlas's Dreams.

Chiar dacă a înfulecat cu poftă, Brenciu a simţit să îşi pună o întrebare existenţială: "De ce tot musaca?". Singură în măsură să aprecieze gestul, pe deplin, a fost Delia, care i-a dat un "DA" de încurajare.

Premieră la masa juraților! Carla's Dreams a gătit musaca... sau nu prea: "Îmi place, nu-mi place, trebuie să mănân... O familie cu bune şi cu rele! Juraţii de la "X Factor" au făcut un pact: Horia Brenciu trebuie redus la tăcere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x