Antena Căutare

Carla's Dreams și Olga Verbițchi, o imagine cât 100 de cuvinte. Cei doi și-au luat fanii prin surprindere cu ultima fotografie în care apar împreună

Vă era dor să îi vedeţi aşa, nu? Ei bine, Carla's Dreams şi Olga Verbitchi, câştigătoarea X Factor 2016,  le-au făcut o surpriză fanilor și s-au fotografiat împreună.

Vă era dor să îi vedeţi aşa, nu? Ei bine, Carla's Dreams şi Olga Verbitchi, câştigătoarea X Factor 2016, le-au făcut o surpriză fanilor și s-au fotografiat împreună.

A câştigat competiţia, a cucerit publicul şi îşi urmează drumul său în muzică mai departe, fiind în fiecare zi recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa i-a oferit. Iar mentorul său este unul din oamenii cărora le datorează o parte din succesul ei.

Carla's Dreams se poate declara un mentor fericit şi un artist împlinit. A avut grijă de Pitica lui, a încurajat-o, a pregătit-o cu toate armele din dotare şi, mai presus de toate, i-a insuflat multă încredere în ea, lucru ce îi lipsea la început.

Olguța a muncit din greu, a ţinut cont de sfaturile sale şi a ieşit triumfătoare la finalul drumului sau în X Factor. Între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie, iar mărturie stau declarațiile emoționante, de până acum, și fotografia de pe pe pagina de Facebook a artistei.

ENERGIE DEBORDANTĂ! Horia Brenciu nu poate sta liniştit! Juratul "X Factor" s-a apucat de sporturi extreme... Radu, fiul lui Ștefan Bănică, primii fiori ai iubirii de liceu? Prietenii adolescentului: „Da,chiar e superbă domnișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x