Antena Căutare

Ce moment! Gabriela Nastas şi o interpretare emoţionantă a piesei "Te iubeam". Delia: "Eşti o femeie puternică şi ambiţioasă"

Nastas Gabriela vine tocmai din Chişinău, are 23 de ani şi vrea să cucerească România. 

Nastas Gabriela vine tocmai din Chişinău, are 23 de ani şi vrea să cucerească România.

"Îmi place România, muzica de aici. Mă simt ca acasă şi îmi doresc o carieră. Îmi doresc să cânt, dar am emoţii foarte mari. Sper să trec cu bine de audiţii", spune Gabriela înainte să intre pe scenă.

A suferit o transformare uimitoare, a slăbit aproape 20 de kilograme şi a căpătat încredere în ea. ”Mie mereu mi-a fost frică de părerea oamenilor. La școală mereu eram considerate inferioară, nu eram apreciată pentru că eram mai grasă, acum am slăbit 17 kilograme. Erau persoane despre care știam că nu cântă la fel de bine ca mine, dar eu eram judecată pentru aspectul meu”, a povestit concurenta.

Pentru audiţii a ales o piesă grea - "Te iubeam" de la Oana Sârbu.

"Recunosc că nu am crezut că o să reuşeşti să duci piesa până la capăt. M-am înşelat", spune Horia. "Eşti foarte ambiţioasă, eşti o femeie puternică, bravo", o felicită şi Delia.

Cu energie şi versuri bune. The Nigga'z "nu s-au vândut pe niciun leu" şi bine au făcut. Ştefan: "Mi-a pl... PUFOSUL şi a lui pălincă au venit la X Factor din inima Ardealului! Adrian Sălăgean uimeşte cu o interpretare aparte a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x