Antena Căutare

Cea mai tare farsă! Un puști s-a folosit de versurile lui Carla's Dreams pentru a-și tachina mama! „Uite, îmi ascund lacrimi”/ „Vrei să aștepți până ajung acasă că sunt la volan?”

Neștiute sunt căile Domnului și ale adolescenților de azi de a obține tot ceea ce doresc. Dacă nu ne credeți, urmăriți cel mai tare clipul realizat de un puști român care a vrut să-și pună mama pe jar. Cum? tachinând-o cu ajutorul versurilor „Imperfect” ale celor de la Carla's Dreams.

Neștiute sunt căile Domnului și ale adolescenților de azi de a obține tot ceea ce doresc. Dacă nu ne credeți, urmăriți cel mai tare clipul realizat de un puști român care a vrut să-și pună mama pe jar.

Cum? tachinând-o cu ajutorul versurilor „Imperfect” ale celor de la Carla's Dreams. Vi le amintiți? Da, sunt mai mult decât suficiente încât să pună orice mamă în alertă, mai ales când mesajele sunt trimise fragmentat, în timp ce destinara se află la volan.

„Uite, îmi ascund lacrimi, ţine.
Îmi strânge în pumn, dorul meu de tine.
Te aprinzi grăbit, rapid arzi.
Când împreuna înseamna ieri, desparţiţi încet azi.


Dar tu ai văzut doar defecte în mine.
Nu poţi schimba pe cineva, dacă o faci doar pentru tine.
Tu nu ai văzut, că îndepartezi?
O fată care vede perfectul în tine.
O fată care, se va pierde în mulţime”.

Ce a ieșit, precum și cum a decurs toată conversația, urmăriți în acest clip! „Vrei să aștepți până ajung acasă că sunt la volan, te iubește mama!”, îi scrie inițial părintele pentru a-și liniști odorul.

Emilian Nechifor și-a avertizat fanii! Ce mesaj a postat pe pagina lui de Facebook: "Vă rog, dați report!"... Florin Ristei, harnic la început de an! Câştigătorul "X Factor" a lansat piesă nouă împreună cu What's UP - &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x