XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Cea mai tare farsă! Un puști s-a folosit de versurile lui Carla's Dreams pentru a-și tachina mama! „Uite, îmi ascund lacrimi”/ „Vrei să aștepți până ajung acasă că sunt la volan?”

 

Neștiute sunt căile Domnului și ale adolescenților de azi de a obține tot ceea ce doresc. Dacă nu ne credeți, urmăriți cel mai tare clipul realizat de un puști român care a vrut să-și pună mama pe jar.

Cum? tachinând-o cu ajutorul versurilor „Imperfect” ale celor de la Carla's Dreams. Vi le amintiți? Da, sunt mai mult decât suficiente încât să pună orice mamă în alertă, mai ales când mesajele sunt trimise fragmentat, în timp ce destinara se află la volan.

„Uite, îmi ascund lacrimi, ţine.
Îmi strânge în pumn, dorul meu de tine.
Te aprinzi grăbit, rapid arzi.
Când împreuna înseamna ieri, desparţiţi încet azi.


Dar tu ai văzut doar defecte în mine.
Nu poţi schimba pe cineva, dacă o faci doar pentru tine.
Tu nu ai văzut, că îndepartezi?
O fată care vede perfectul în tine.
O fată care, se va pierde în mulţime”.

Ce a ieșit, precum și cum a decurs toată conversația, urmăriți în acest clip!  „Vrei să aștepți până ajung acasă că sunt la volan, te iubește mama!”, îi scrie inițial părintele pentru a-și liniști odorul. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe