Antena Căutare

Cel mai aşteptat duel al serii! Emilian Nechifor vs. Johnny Bădulescu, lupta în care unul dintre concurenţi a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor. “Pastilele de calciu! O să leşine”

Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu, poate unul dintre cele mai aşteptate dueluri. Delia se poate declara un mentor fericit, însă decizia pe care o are de luat este una extrem de dificilă.

Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu, poate unul dintre cele mai aşteptate dueluri. Delia se poate declara un mentor fericit, însă decizia pe care o are de luat este una extrem de dificilă.

Cei doi concurenţi sunt conştienţi că sunt foarte buni şi că această confrunatre le poate decide viitorul muzical. Iar lupta este cu atât mai grea, cu cât cei doi sunt şi buni prieteni. Însă emoţiile şi stresul şi-au spus cuvântul.

Emilian a avut probleme la repetiţii. I s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că ar fi fost vorba de un anevrism, o durere puternică de cap, care l-a îngenuncheat. Însă, astăzi, este în regulă, gata să pună capăt bătăliei cu Johnny.

Adversarul lui a ales să interpreteze “De-ai fi tu salcie la mal”, piesa care i-a adus succes şi lui Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013.

Emilian a optat pentru melodia "Make It Rain", de la Ed Sheeran, iar momentul lui a fost cu totul special. “Duceţi-i pastilele de calciu. O să leşine”, a fost reacţia Olgăi, din culise.

“Amândoi aţi fost aproape la înălţime pentru că, de exemplu, Emilian m-a enervat. Ai cântat ca o victimă. Eu aş fi fost curioasă să te aud cântând altceva, Johnny. Iar la tine… mi-ar fi plăcut să îndrăzneşti mai mult”, mărturiseşte Delia.

“Nu neapărat aleg siguranţa, de data asta”. Şi a ales să meargă mai departe cu Emilian Nechifor!

Cel mai greu duel! Cezar Dometi şi Marcel Roşca i-au dat grave bătăi de cap lui Brenciu: “Am încercat să plec pentru că ... Carla’s Dreams a decis! Ele sunt cele două concurente care merg mai departe, în Galele Live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x