Antena Căutare

Cel mai greu duel! Cezar Dometi şi Marcel Roşca i-au dat grave bătăi de cap lui Brenciu: “Am încercat să plec pentru că ştiu cât e de bun”

Cezar Dometi și Marcel Roșca, ultimii duelişti din această seară şi din grupa lui Horia Brenciu, sunt unele dintre cele mai bune voci din concurs, potrivit juraţilor, iar lupta din această seară a fost una intense.

Cezar Dometi și Marcel Roșca, ultimii duelişti din această seară şi din grupa lui Horia Brenciu, sunt unele dintre cele mai bune voci din concurs, potrivit juraţilor, iar lupta din această seară a fost una intense.

Vocile lor s-au ciocnit şi au ieşit scântei. În sensul bun. Cezar Dometi are acea nebunie, sclipire de care orice artist are nevoie pe scenă, în timp ce Marcel este înzestrat cu un har divin, după cum afirmă Delia.

Cei doi au fost conştienţi, de la început, ca duelul va fi unul greu. Cezar a fost primul care a cântat şi a făcut-o atât de bine! Şi-a pus toate speranțele în piesa “Caruso”, a lui Lucio Dalla , deşi mărturiseşte că nu cunoaşte limba italiană. Dar se pare că piesa i-a dat o anumită stare.

Alegerea lui Marcel a fost una neaşteptată, piesă în limba română: “Cat de frumoasă eşti”, interpretată de Mihai Trăistairu. Momentul său a fost unul extrem de sensibil.

Pe cât de buni au fost, pe atat de multe emotii le-a creat Horia, care i-a ţinut puţin pe jar, până la decizia finală:

Pentru că vreau performanță şi vreau să ating nişte piese pe care nu le-am auzit la „X Factor” niciodată, pentru că am încredere în cel pe care îl voi lua în ecchipa, în galele finale voi merge mai departe cu un tip senzaţional. Merg mai departe cu Marcel Roşca”.

Eliminarea lui Rareș Cazacu din competiția "X Factor" s-a lăsat cu vorbe grele! Mama concurentului sare la gât... Cel mai aşteptat duel al serii! Emilian Nechifor vs. Johnny Bădulescu, lupta în care unul dintre concurenţi a ajuns, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x