Antena Căutare

Concurenții X Factor, sursă de inspirație pentru jurați. Delia cântă „Ce are ea” în varianta lăutărească

Concurenții „X Factor” sunt o sursă de inspirație pentru jurații  în fața cărora se prezintă, în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1. În urma unei astfel de întâlniri s-a născut și un remake al melodiei ”Ce are ea”.

Concurenții „X Factor” sunt o sursă de inspirație pentru jurații în fața cărora se prezintă, în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1. În urma unei astfel de întâlniri s-a născut și un remake al melodiei ”Ce are ea”.

O tânără artistă de muzică populară din Brașov, care de la 14 ani cântă la nunți și botezuri, a vrut să se reinventeze pe scena „X Factor”, astfel că s-a prezentat cu un cântec dintr-un repertoriu nou pentru ea. ”Am ales melodia <Ce are ea>, care mie îmi place foarte tare”, a explicat Ioana Suciu în fața celor patru jurați.

Ascultând-o, Delia a fost însă inspirată să refacă acest cântec deja cunoscut pentru toată lumea într-o altă notă. Folosindu-se de inflexiunile caracteristice muzicii lăutărești, artista a transformat complet melodia ”Ce are ea”, iar cei prezenți au fost încântați de rezultat.

”N-am copilărit între lăutari, deși... am făcut liceul la <Dinu Lipatti>, unde erau foarte mulți. Stilistica asta nu este pentru oricine... pune-l pe Brenciu să cânte așa ceva... S-ar putea ca Ștefan să poată, dacă vrea. Carla, nu! Nu se <murdărește> cu așa ceva”, a glumit Delia.

Telespectatorii vor putea asculta varianta finală a noii piese în ediția de vineri, 22 septembrie, a emisiunii „X Factor”, de la ora 21.15, la Antena 1.

Foto. Aşa arăta Mikayla Kachur, adolescenta-curcubeu care i-a vrăjit pe jurații de la "X Factor" cu ukulele și... Îţi mai aduci aminte de piesa "Coji de portocale"? Cristian Nistor face încă o încercare în lumea muzicii. ”X ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x