Antena Căutare

Costina Crăciun, prima concurentă de la X Factor care l-a făcut pe Carla's Dreams să meargă pe scenă și să se pozeze alături de ea. Horia Brenciu i-a cerut și un autograf: "Pentru mine va fi valoros, mai târziu”

La doar 15 ani, o adolescentă din Onești a cucerit jurații ”X Factor”, care s-au grăbit să facă o poză împreună și i-au luat deja și primul autograf. Costina Crăciun a pășit temătoare pe scena ”X Factor”, în etapa audițiilor.

La doar 15 ani, Costina Crăciun a oferit primul ei autograf, chiar pe scena de la X Factor. Adolescentă din Onești a cucerit jurații ”X Factor”, care s-au și pozat alături de viitoarea artistă.

Cel mai tare cred că mi-e teamă de Carla’s Dreams”, a mărturisit tânăra. Costina a mers la sigur și a ales piesa "Sweet People", de la Alyosha, cântată, în sezonul trecut, de Olga Verbițchi. Și s epare că i-a purtat noroc.

Carla's a fost impresionată de momentul ei și a mers pe scenă: ”Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că va deveni foarte cunoscută datorită talentului său.

Nici ceilalți jurați nu au rămas indiferenți în fața talentului său: "Aș vrea foarte mult să îți iau primul autograf. Nu știu dacă reprezintă pentru tine ceva acum, dar pentru mine va fi valoros mai târziu”, i-a mărturisit Horia Brenciu.

Costina a avut ocazia să o cunoască și pe Olga Verbițchi, cea care a câștigat competiția ”X Factor” anul trecut.

"Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat". Au fost abandonați, dar acum se au unul pe al... "Sper că nu se înregistrează ce vorbim acum. Am venit la plesneală". Marilena Botiș, concurenta care i-a luat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x