Antena Căutare

Dacă e vineri, avem voce, talent și magie. Seara "X Factor" a început! Concurenții își fac încălzirea și iau scena cu asalt (LIVE TEXT)

După cum v-am obişnuit, în fiecare seară de vineri se dă bătălia celor mai bune vocil, chiar sub ochii dumneavoastră. Oameni frumoşi, talentaţi, pasionaţi de muzică şi foarte determinaţi păşesc pe scenă, în faţa juriului, gata să demonstreze că merita mult mai mult. Pentru că "X Factor" este mai mult decât voce!

După cum v-am obişnuit, în fiecare seară de vineri se dă bătălia celor mai bune vocil, chiar sub ochii dumneavoastră. Oameni frumoşi, talentaţi, pasionaţi de muzică şi foarte determinaţi păşesc pe scenă, în faţa juriului, gata să demonstreze că merita mult mai mult. Pentru că "X Factor" este mai mult decât voce!

Și cum într-un show adevărat și complet trebuie să ai de toate, vă promitem o seară condimentată cu prezenţe extrem de sexy, voci care întrec orice aşteptări şi hohote de râs. Un mix plin de culoare, energie şi voi bună. Fiți pe fază! X Factor a început!

Mureşan Roxana, prima concurentă care sparge gheața în această seară, vine din Oradea şi este mai hotărâtă ca niciodată să-i vrăjească pe juraţi: "Voi încerca să fiu senzuală pe scenă".

Direct din duș, pe scena X Factor, concurenta este hotărâtă să impresioneze cu piesa Sexy Silk, d ela Jessie J. Va avea succes oare?

Sigur că da! Toţi au rămas hipnotizaţi, atât de voce, cât şi de prezenţa ei sexy. Patru de DA, fără discuţii. Mureşan Roxana merge mai departe!

Răzvan Encuna (23 ani) şi Stoian Alexandru (22 ani) sunt prieteni de 12 ani şi de aproape 6 cântă împreună, în această formulă. După ce au participat la Eurovision România, acum un an şi jumătate, aceştia au decis să-şi încerce norocul la "X Factor". Rămâne de văzut dacă vor trece mai departe.

"Rule The World", de la Take That, este alegerea lor din această seară. Să le poarte noroc? Daaaa! Cu patru de DA, Răzvan şi Alexandru merg mai departe.

Mihai Lorin Stănescu are 24 de ani şi este din Târgovişte. Deşi povestea sa de viaţă nu este una fericită, băiatul se luptă să ajungă un nume şi nu renunţă nicio clipă la visul său.

"I Feel Good", de la James Brown, este piesa pentru care a optat. În sfârşit, visul lui Horia s-a îndeplinit! Să fie un semn bun ăsta? Cu siguranță. Merge mai departe cu patru de DA!

Gherman Florin vine din Baia Mare şi vrea să demonstreze că pe lângă jobu-ul de poliţist, poate face şi altceva, din pasiune, susţinut de iubita sa.

Piesa pe care Florin a ales să o interpreteze în această seară este "Sway", de la Dean Martin. Din păcate, nu merge mai departe.

La doar 14 ani, Letiţia Andreea Roman este o fire rebelă, pasionată de muzică până în măduva oaselor şi mereu cu un zâmbet larg pe faţă. A venit la X Factor gata pentru a demonsta lumii întregi că poate deveni un nume în industria muzicală.

În această seară, a optat pentru cunoscuta piesă "How deep is your love", într-o interpretare proprie. Iar talentul i-a adus patru de DA.

Tudor Florin are 30 de ani şi este din Târgovişte. A dat Spania pe România, pentru a-şi îndeplini visul de a cânta. A renunţat la bucătărie şi acum se află pe scena "X Factor".

"Change is gonna come", de la Sam Cooke, alegerea concurentului nostru din această seară,îi va aduce calificarea? Bineînțeles. Are patru de DA.

Maria Minodora Tudor are 31 de ani şi este din Târgovişte. De profesie este biochimist şi lucrează într-un laborator de analize medicale, în Bucureşti. Deşi este ataşată de meseria sa, recunoaşte că îi place mai mult să cânte.

În această seară a ales piesa "Some Say Love", de la LeAnn Rimes. Va reuși oare să transmită emoție? I-a ieși și a primit patru de DA.

Alesia Dragoş Bumb are 17 ani şi vine din Baia Mare. "În afară de muzică, îmi place să desenez tatuaje tradiţionale.

În această seara, concurenta noastră a ales piesa "Still loving you", a legendarei trupe rock "Scorpions". Și merge mai departe cu trei de DA.

"La 64 de ani ai mei, pot să cânt ca unul tânăr". Vasile Răducan, cunoscut ca "Sile Chitaristul", cântă de la 18 ani, în general muzică lăutărească.

De la "Comandante Che Guevara", la rugăminţile juriului, domnul Vasile a trecut la repertoriul greu: muzica lăutărească. Publicul este ermecat. S-a ridicat în picioare şi a început să danseze.

Simplu, clar şi la obiect! Patru de DA pentru Răducan Vasile, care merge mai departe.

Edwin Enyesobi se află pentru a doua oară la "X Factor", după ce, în 2012, nu a reuşit să treacă de preselecţii.

SI se pare că a doua încercare a fost cu noroc. Merge mai departe cu trei de DA.

La cei 37 de ani, Mary arată impecabil şi are o poftă de viaţă incredibilă. În viaţa de zi cu zi, este asistentă medicală.

Se pare că, în seara asta, a venit hotărâtă să câştige inimile tuturor celor care o ascultă şi să dea tot ce-i mai bun din ea. Pentru asta, a ales piesa "What a feeling". . Dar degeaba. Nu merge mai departe.

Ştefan Căpraru a.k.a Oscar s-a apucat de muzică prin 2014, când a şi început să scrie versuri de rapp. Dacă toată lumea expune partea proastă a României, tânârul nostru concurent a venit să demonstreze că se poate şi altfel.

De aceea, a ales un medley format din muzica proprie. Va reuși să-i impresioneze pe jurați? Se pare că da. Merge mai departe cu patru de DA.

Oana Purdel are 48 de ani şi este din Piteşti. Are o afacere de familie şi, de curând, s-a înscris la Școala Populară de Arte din Piteşti. "Muzica nu are vârstă. Se poate trăi şi de la 40 de ani în sus. Eu sunt un exemplu elocvent", mărturiseşte concurenta.

A ales să se prezinte în fața juraților cu un moment de operă, preluat din filmul "Al cincilea element", cu Bruce Willis. Dar a dat greș! Nu merge mai departe.

Cezar Dometi are 26 de ani şi vine din Iaşi. Nu se ocupă cu nimic, în prezent. Doar muzică și atât! Nu putem totuși să nu observăm emoţiile cu care și-a făcut apariția pe scenă

În această seara, a ales piesa "Dancing on My Own", interpretată de Calum Scott.Să vedem dacă îl va ajuta să meargă mai departe. A reușit! Patru de DA.

Direct din duș, pe scena de la "X Factor"! Plină de atitudine şi cu senzualitatea la purtător, Mureşan Roxana ... Ediție cu bucătari, profesori, polițiști, biochimiști și o Delia bucătăreasă, aseară, la „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x