Antena Căutare

De la nunți și petreceri, direct pe scena X Factor! Ioana Suciu, piesa "Ce are ea" cu influențe populare: "- Domnișoară, ce a fost asta?; - Acum, nu pot s-o fac manea"

A venit din Brașov și a riscat enorm. Ioana Suciu, cântăreață de muzică populară, s-a prezentat cu una dintre piesele Deliei. Deși nu a fost convinsă că este bine să vină în fața juraților, până la urmă și-a luat inima în dinți.

A venit din Brașov și a riscat enorm. Ioana Suciu, cântăreață de muzică populară, s-a prezentat cu una dintre piesele Deliei. Deși nu a fost convinsă că este bine să vină în fața juraților, până la urmă și-a luat inima în dinți.

"Am venit pentru că stiu ca nu am ce sa pierd. Îmi stiu limitele și nu mă aștept să fie ceva wow!", mărturisește fata.

Am ales melodia "Ce are ea", care mie îmi place foarte tare”, a explicat Ioana Suciu, în fața celor patru jurați. Ascultând-o, Delia a fost inspirată să refacă acest cântec deja cunoscut pentru toată lumea într-o altă notă.

Folosindu-se de inflexiunile caracteristice muzicii lăutărești, artista a transformat complet melodia.

Andreea Alupei, fata cu părul verde, de anul trecut, a venit să-și ia revanșa! Și nu o va face singură: "Asta va fi... Abandonat de două ori, Anton Joseph Banaghan a găsit puterea de a înfrunta trecutul. S-a născut în România, însă lipsa d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x