XFactor

VINERI I 20:30 | Antena 1

Declaraţia emoţionantă a Xeniei Chitoroagă după Finala X Factor 2015: "S-a terminat primul capitol din cariera mea muzicală"

O adolescentă de doar 14 ani, din Republica Moldova, a reuşit să cucerească o ţară întreagă cu interpretarile sale de pe scena X Factor. Vorbim despre Xenia Chitoroagă, eleva care a fost la un pas să câştige marele premiu din acest an. Imediat după Finală, concurenta a făcut primele declaraţii.

Inocenţa de care a dat dovadă şi sensibilitatea pe care a reuşit să o pună în toate piesele cântate în competiţie au ajutat-o să ajungă la inimile românilor. Deşi nu a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului, fiind la o distanţă foarte mică faţă de Florin Răduţă, Xenia este foarte mândră de performanţa sa.

"Iată aici s-a terminat primul capitol din cariera mea muzicală. Mulţumesc foarte mult tuturor care m-au susţinut şi au fost alături!!!  Vă iubesc mult! Datorită vouă am reuşit să mă calific în Top 2, iar acest fapt foaaaaarte mult contează!!! Mulţumesc ", a transmis Xenia pe pagina ei de Facebook.

VEZI AICI cum a cântat la duelul cu Florin Răduţă, câştigătorul acestui sezon!

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti