Antena Căutare

Delia, ca o Crăiasă a Zăpezii de Revelion! Fanii: „Ești superbă, iar ținuta e desprinsă din povești!”. Cum s-a îmbrăcat jurata X Factor în noaptea dintre ani

Așa cum îi stă bine unei artiste desăvârșite, și de data asta, frumoasa Delia a ales ca în noaptea dintre ani să fie pe scenă. Cu vocea-i inconfundabilă, o ținută de Crăiasă a Zăpezii, o coafură cu multe împletituri și dreduri, Delia a fost din nou extraordinară!

Așa cum îi stă bine unei artiste desăvârșite, și de data asta, frumoasa Delia a ales ca în noaptea dintre ani să fie pe scenă. Cu vocea-i inconfundabilă, o ținută de Crăiasă a Zăpezii, o coafură cu multe împletituri și dreduri, Delia a fost din nou extraordinară!

„Ești superbă, iar ținuta e desprinsă din povești!”, i-au scris fanii. Jurata X Factor este de alfel obișnuite cu astfel de complimente, căci de fiecare dată este o apariție inedită.

Sursă foto: The Storyalist

Delia a băgat în delir 50.000 de oameni pe scena din Piața George Enescu din Capitală. Ultima zi din an a fost una fabuloasă pentru ea.

Bravoooo, Delia!

Așa tată, așa fiu! Ea ar putea fi nora lui Ștefan Bănică! Ștefănel, fiul său, nu se mai ascunde! Iubire ca în „Liceeni”,... Delia a fugit din ţară! Prima zi din 2017 a prins-o în aer! Frumoasa jurată „X Factor” i-a pus din nou pe jar pe admirat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x