XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Delia e cea mai tare! Dovada că jurata X Factor a fost mai bună ca Rihanna la concertul de duminică

 
+2 click pentru
galerie

Faptul că Delia este o artistă desăvârşită nu mai este un secret pentru nimeni. Mereu cu o voce care îţi face pielea de găină la purtător, cu un show de milioane şi idei geniale, cântăreaţa nu conteneşte să surprindă. Nu o spun doar fanii, ci toţi cei care au participat vreodată la un concert al juratei X Factor

Concertul Rihannei de duminică din Bucureşti a stârnit multe controverse, însă cel mai tare lucru care se putea întâmpla era ca Delia să fie considerată mult peste diva din Barbados.

O spun toţi cei care au fost prezenţi în Piaţa Constituţiei: “Bravo, Delia, ai fost mai bună ca Rihanna”, “Eşti mult mai talentată decât ea”, “Ai fost genială duminică”. 


 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii