XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Delia e cea mai tare! Dovada că jurata X Factor a fost mai bună ca Rihanna la concertul de duminică

 
+2 click pentru
galerie

Faptul că Delia este o artistă desăvârşită nu mai este un secret pentru nimeni. Mereu cu o voce care îţi face pielea de găină la purtător, cu un show de milioane şi idei geniale, cântăreaţa nu conteneşte să surprindă. Nu o spun doar fanii, ci toţi cei care au participat vreodată la un concert al juratei X Factor

Concertul Rihannei de duminică din Bucureşti a stârnit multe controverse, însă cel mai tare lucru care se putea întâmpla era ca Delia să fie considerată mult peste diva din Barbados.

O spun toţi cei care au fost prezenţi în Piaţa Constituţiei: “Bravo, Delia, ai fost mai bună ca Rihanna”, “Eşti mult mai talentată decât ea”, “Ai fost genială duminică”. 


 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe