Antena Căutare

Delia, emoționată până la lacrimi de „o bebelină” adorabilă, botezată cu numele ei: „Ea este fana ta nr. 1 şi o cheamă ca pe tine, tu ai fost inspiraţia noastă!

Delia, jurata „X Factor”, a fost impresionată de o admiratoare virtuală care și-a botezat fetița în cinstea vedetei.

Delia, jurata „X Factor”, a fost impresionată de o admiratoare virtuală care și-a botezat fetița în cinstea vedetei. Ba, mai mult, a postat pe pprofilul vedetei o fotografie cu micuța Delia, o bebelină adorabilă și fashionistă.

„Ea este fana ta nr. 1 şi o cheamă Delia, tu ai fost inspiraţia noastă în a-i alege numele! Eşti o frumoasă, Delia, şi îmi doresc şi fata mea să se facă cântăreaţă ca tine. Te pup și te îmbrățișăm!”, a scris fericita mămică pe pagina artistei.

Jurata „X Factor” i-a dat LIKE, iar fanii a felicitat-o pe mămică pentru alegerea unui nume atât de frumos. De altfel, Delia e topită după bebeluși, deși nu se grăbește prea mult să devină mamă.

Până se va decide, sora ei, Oana, i-a luat-o îniante și o va face mătușă.

Voi cum credeți că va fi tușica Delia?

Fosta concurentă X Factor, Letty (Letiția Roman) a câștigat concursul Biggest Talent Las Vegas 2017... Florin Răduță, câștigătorul X Factor, îndurerat de moartea Denisei Răducu: „Am aflat în dimineaţa asta...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x