Antena Căutare

Delia, jurata X Factor, mai sexy ca niciodată. Cu ce fotografie a aprins imaginația fanilor. "Vedeți că e măritată!"

Delia este una dintre cele mai sexy aparitiii din showbiz-ul românesc. Are atitudine şi se joacă cu imaginaţia fanilor. De curând, vedeta şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie de-a dreptul incendiară. 

Delia este una dintre cele mai sexy aparitiii din showbiz-ul românesc. Are atitudine şi se joacă cu imaginaţia fanilor. De curând, vedeta şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie de-a dreptul incendiară

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, artista și-a pus formele în valoare, iar fanii nu au întârziat să aprecieze fotografia postată pe Facebook. Ba chiar, unii au afirmat că nu ar fi ea, dar au existat şi fani care au ţinut să sublinieze că este măritată, să nu mai viseze cu ochii deschişi.

Oricum ar fi, Delia este cea mai tare! Are tot ce-i trebuie: talent, voce, frumusețe și o atitudine de milioane. Iar din toamnă, artista va spune "Prezent!", din nou, în juriul X Factor, alături de colegii ei: Horia Brenciu, Ştefan Bănica Jr. şi Carla's Dreams.

Noul sezon X Factor va începe vineri, 9 septembrie, la Antena 1. Fiți pe fază!

Horia Brenciu, juratul X Factor, idolul mireselor. În toiul nunții, o tânără și-a lăsat soțul de izbeliște și a fugit în... Nebunia Carla's Dreams depăşeşte graniţele României! Succesul "Eroinei" în Dubai, total neaşteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x