Antena Căutare

Delia, jurata „X Factor”, primele declarații despre nepoțica ei: „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”

De când a venit pe lume, micuţa Jessie este vedeta familiei Matache. Artista a ținut să asiste la nașterea micuței, mai ales pentru a o cunoaște din prima clipă de viață și pentru a-i fi alături Oanei, sora ei.

De când a venit pe lume, micuţa Jessie este vedeta familiei Matache. Artista a ținut să asiste la nașterea micuței, mai ales pentru a o cunoaște din prima clipă de viață și pentru a-i fi alături Oanei, sora ei. „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”, a declarat jurata „X Factor”.

Imaginea de un milion de like-uri! Faceți cunoștință cu micuța Jessica, fiica Oanei și a lui Răzvan. Delia este topită!

Delia, jurata „X Factor”, primele declarații despre nepoțica ei: „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”

Chiar dacă e curajoasă de fel, Delia a avut emoții foarte mari în sala de nașteri, mai ales că e prima oară când e mătușică!

Oana Matache dorea să nască natural, însă nu a fost posibil, iar după câteva ore medicii au decis să-i facă cezariană. Frumoasa Oana a adus pe lume un copilaș perfect sănătos pe 27 decembrie, care a primit nota zece și care i-a bucurat pe toți membrii familiei.

„Suntem aici de la ora 4 dimineața, căci atunci au luat-o durerile pe Oana. A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache”, a declarat atunci Gina Matache, mama Deliei și a Oanei.

Cu toții sunt înnebuniți după cel mai nou membru al familiei Matache și nu este exclusă varianta ca cea mică să le moștenească talentul și să ajungă o mare cântăreață.

Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru viitorul câștigător ”X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x