XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Delia, mai sinceră ca niciodată! Jurata X Factor dezvăluie secretul căsniciei perfecte: "Nu îmi aduc aminte când ne-am certat ultima oară"

 

După mega concertul primăverii, Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, vor petrece două săptămâni departe de România, ambii fiind fascinaţi de vacanţele exotice petrecute pe plajă

Cei doi s-au căsătorit în 2012, după doi ani de relaţie, iar în acest moment formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Care este secretul? 

"Pe noi ne ajută şi faptul că lucrăm împreună. Răzvan este managerul meu şi are grijă ca tot ce ţine de proiect să se desfăşoare la un nivel înalt. Petrecem aproape tot timpul împreună şi e mai mult decât evident că avem interese comune. Nu avem cum să ne plictisim! Şi chiar nu îmi aduc aminte să ne fi certat vreodată. Dacă a fost ceva, a fost o chestie de moment. Nu e nevoie să cedeze nimeni, pentru că ne înţelegem perfect", a spus Delia. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe