Antena Căutare

Delia nu mai este blondă! Jurata X Factor și-a surprins din nou fanii. Pur și simplu o adoră: "Ești frumoasă indiferent de culoarea parului."

Delia și-a uimit fanii cu o noua schimbare de look. Mai verde de atat nu a fost niciodata, iar fanii apreciază orice noutate vine din partea juratei X Factor.

Delia și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Mai verde de atât nu a fost niciodată, iar fanii apreciază orice noutate venită din partea juratei X Factor.

Recent, artista a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare, din cap până în picioare, verdeee. Şi, cum orice tunsoare, culoare, schimbare, stil pe care-l abordează o prinde, nici de data asta nu şi-a dezamăgit fanii.

Stilul extravagant o defineşte şi nu ne-ar prinde mirarea ca următoarea schimbare să fie cu totul neobișnuită. Da, mai mult de atât! În cazul ei, orice se poate. Cu ce ne va mai surprinde, oare?

"Până data viitoare", fiţi pe fază pe Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30. Săptămâna aceasta X Factor vine în casele telespectatorilor săi şi duminică, de la ora 20:00

Rapperul poștaș face show pe scena X Factor... Peste 12 milioane de vizualizări în două săptămâni! Acestea sunt cele mai tari cover-uri după "Imperfect" a ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x