Antena Căutare

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?

Cu siguranţă, anul 2016 este al Deliei. Albumul "Deliria" face furori, iar concertele de la Sala Palatului au avut un succes de zile mari! Aşa cum era de aşteptat şi prestaţia din deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti a fost una fenomenala, iar diva din Barbados a fost impresionată. Ce i-a zis aceasta artistei din România?

Cu siguranţă, anul 2016 este al Deliei. Albumul "Deliria" face furori, iar concertele de la Sala Palatului au avut un succes de zile mari! Aşa cum era de aşteptat şi prestaţia din deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti a fost una fenomenala, iar diva din Barbados a fost impresionată. Ce i-a zis aceasta artistei din România?

Chiar dacă a avut voie să facă un show marca "Delia", jurata X Factor a surprins-o plăcut pe Rihanna. Artista a impresionat-o cu vocea ei puternică în cele 45 de minute în care a stat pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În timp ce Delia a fost pe scenă, reprezentanţii Rihannei au stat într-un loc special, din care au urmărit cum se descurcă şi, fireşte, reacţia publicului! Impresionaţi de vocea ei, dar şi de prezenţa în fata fanilor, aceştia au aplaudat-o, iar la finalul serii, însăşi cântăreaţa de culoare a stat câteva minute de vorbă cu Delia, i-a mulţumit pentru show şi i-a spus că are calităţi extraordinare. Mai mult, i-a transmis Deliei că va intra şi în vederea managerilor săi pentru alte show-uri pe care ea le va susţine în Europa în perioada următoare”, au dezvăluit surse de la faţa locului.

Nadir, fostul concurent X Factor, vă pregătește o nouă surpriză muzicală! Artistul a stat de vorbă cu fanii, chiar din s... Imagine de excepție! Horia Brenciu, mai tinerel, dar la fel de șarmant și zâmbitor. Cum arăta juratul X Factor, în urmă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x