Antena Căutare

Ediția „X Factor” de vineri a fost cucerită de juniori

Cu siguranță ediția „X Factor” de vinerea aceasta le-a aparținut juniorilor. Asta pentru că pe scena show-ului de la Antena 1 și-au făcut apariția aseară mulți adolescenți cu factor X, talent apreciat de jurați, momente intens studiate și o adevărată avalanșă de energie bună.

Cu siguranță ediția „X Factor” de vinerea aceasta le-a aparținut juniorilor. Asta pentru că pe scena show-ului de la Antena 1 și-au făcut apariția aseară mulți adolescenți cu factor X, talent apreciat de jurați, momente intens studiate și o adevărată avalanșă de energie bună.

Johnny Bădulescu, un tânăr de 19 ani, nu se află pentru prima oară la „X Factor”, dar a venit din dou, după doi ani, pentru a demonstra că a crescut și că între timp și-a perfecționat vocea și tehnica. Acesta le-a povestit celor patru jurați că a fost admis la nu mai puțin de 5 facultăți de muzică din Marea Britanie, dar că în momentul acesta cel mai important pentru el e să fie acceptat la „X Factor” și să stea cât mai mult în acest concurs, cu riscul de a renunța la școală.

„Sper să merite”, l-a avertizat Ștefan Bănică, încercând să-l pună în gardă în ceea ce privește concurența mare din această competiție. Johnny a trecut mai departe, în aplauzele și felicitările juraților.

La rândul ei, Olga Verbischi a emoționat sala întreagă cu glasul ei puternic, apariția sa suavă, dar și o poveste de viață deloc ușoară. Aceasta a povestit vineri seara la „X Factor” că mai are încă două surioare, iar una dintre ele este imobilizată din cauza unui tratament medical greșit aplicat în copilărie, tratament care o ține la pat la stadiul de „bebeluș”.

Cu toate acestea, frumoasa Olga a reușit să ofere juraților și publicului un moment atât de sensibil, încât Ștefan Bănică nu s-a putut abține și a felicitat-o pentru felul în care reușește, la vârsta ei fragedă, să transforme toată durerea, prin muzică, într-un veritabil act artistic. Voturile juraților au trimis-o pe Olga mai departe în concurs, la fel cum s-a întâmplat și pentru alte două adolescente, Alexandra Sirghi și Elena Paraschiv.

Ricardo Vietti a venit tocmai din Italia la „X Factor” România, iar scena a răsunat de acordurile trupei Queen atunci când acesta și-a început numărul. Tot pe rock a mizat și actrița Ana Maria Mirică, numai că aceasta a adăugat momentului său și un strop de folclor. Iar Diana Negoiță, deși a cântat muzică populară și a reușit să aducă pe scenă aproape toată echipa de producție a emisiunii, care a încins acolo o horă, nu i-a convins pe cei patru jurați, care au sfătuit-o să încerce și la anul.

„Liceenii”, celebrul film al anilor ’80, cu Ștefan Bănică protagonist, s-a desfășurat vineri seara la „X Factor” chiar sub ochii juraților. Un concurent plin de zel a venit în fața lor pentru a reproduce dialoguri deja celebre între personajele din film, spre amuzamentul tuturor. Iar concurenta care i-a urmat la jurizare i-a făcut pe toți să zâmbească de cum și-a spus numele: Oana Sârbu. Cu toate acestea, concurenta nu a pregătit vreun număr care să aibă legătură cu filmul cu pricina sau cu interpreta al cărei nume îl poartă și bine a făcut: acordurile rock i se potrivesc foarte bine, iar jurații au decis că merită să meargă mai departe.

La fel ca anul trecut, telespectatorii au ocazia să voteze prin intermediul Aplicației X Factor concurenții favoriți. Mecanismul e următorul: publicul poate vota din aplicație orice concurent care a luat minimum 3 DA, iar la finalul audițiilor, concurentul cu cele mai multe voturi ajunge direct în galele live și scapă de bootcamp.

Așadar, publicul își păstrează puterea de decizie și poate vota ediție de ediție concurentul preferat, urmând ca la finalul audițiilor să se adune voturile care vor desemna un singur câștigător. Votul în aplicație se activează de îndată ce concurentul a luat DA-urile de la jurați și se poate vota doar 24 de ore.

Concurenții din ediția „X Factor” de aseară care pot fi votați în aplicație sunt: Ana Maria Mirică, Toma Nuță, Anatolie Vornicescu, Ricardo Vietti, Oana Sârbu, Alexandra Sirghi, Black Squad, Johnny Bădulescu, Elena Mălina Paraschiv, Dragoș Luca, Olga Verbitschi.

Și vinerea aceasta X Factor a fost în casele dumneavoastră! Am avut voce, emoție și concurenți de poveste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x