Antena Căutare

Emilian Nechifor cântă "dulce, dulce, până la sânge". A luat piesa băieților de la Carla's Dreams și a dat drumul talentului, spre bucuria fanelor: "Doamneee, o să mor! De dragoste și dor. Ești minunat, pân' la final!

Vocea îţi dă fiori, iar prezenţa te cucereşte pe loc. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, în cazul juraţilor de la X Factor, când Emilian Nechifor s-a prezentat pe scenă. Iar de atunci, artistul a muncit şi încă o face, pentru cariera sa muzicală.

Vocea îţi dă fiori, iar prezenţa te cucereşte pe loc. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, în cazul juraţilor de la X Factor, când Emilian Nechifor s-a prezentat pe scenă. Iar de atunci, artistul a muncit, şi încă o face, pentru cariera sa muzicală.

Cover-uri nenumărate şi de succes și aprecieri cu duiumul din partea fanilor, dar mai ales din partea... fanelor. Domnișoarelor s-au topit, după ce au ascultat cover-ul piesei "Până la sânge", de la Carla's Dreams:

"Doamneee... O să mor! De dragoste și dor! Ești minunat. Pân' la final!", "Nu înţeleg de ce nu văd piese cantate şi de tine. Omule, ai o voce minunată. De ce încă nu scoţi ceva? Chiar îmi era dor să te aud şi acum, când am dat peste cover-ul ăsta, mi-am dat seama că am avut dreptate. Ai talent. Succes!", "Omul lui Dumnezeu, ești genial. Te adoooor!", "Ai o voce specială", "Ador varianta ta la această melodie.You are the best".

Delia sărbătorește cinci ani de căsătorie. Artista și Răzvan au avut o nuntă de vis!... A făcut ceea ce nimeni nu a reuşit! Horia Brenciu, pus la punct de Carla's Dreams cu o singură propoziţie. Răspunsul jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x