XFactor

ÎN CURÂND | Antena 1

Emilian Nechifor, fost concurent la X Factor, și-a făcut fanii fericiți. Artistul le-a cântat și i-a încântat cu o melodie de dragoste: "Ador melodia asta atât de mult şi modul în care ai cântat-o "

 

Emilian Nechifor este un artist în toată puterea cuvântului. Deşi, la început de drum, tânărul este ambiţios şi pune multă pasiune în fiecare interpretare, iar fanii îl apreciază enorm şi îi sunt alături.

De curând, artistul a postat un nou cover, pe pagina sa de Facebook, spre bucuria celor care îl urmăresc: "Ador melodia asta atât de mult şi totodată ador şi modul în care ai cântat-o, în stilul tău", "Foarte frumos maestre. Este un an fără 2 zile de când te-am văzut prima oară. Eşti un om impresionant", "Bravo, Emi! Cât mai multe piese cu interpretarea ta caracteristică".

Din păcate, momentul este destul de scurt, însă fanii l-au savurat , până la ultima secundă:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe