Antena Căutare

Eminem și Ed Sheeran au dat lovitura cu cel mai nou videoclip! În mai puțin de 24 de ore a adunat milioane de vizualizări! (VIDEO)

Ed Sheeran și Eminem au lansat la începutul acestui an o super piesă, cu care deja au cucerit inimile a milioane de fani! De Valentine`s Day a fost lansat și videoclipul melodiei „River”!

Ed Sheeran și Eminem au lansat la începutul acestui an o super piesă, cu care deja au cucerit inimile a milioane de fani! De Valentine`s Day a fost lansat și videoclipul melodiei „River”!

După o perioadă în care fanii nu au mai auzit nimic de el, Eminem a decis să revină pe scena muzicală internațională cu un super hit!

Cine nu își amintește măcar două dintre cele mai cunoscute piese ale celebrului artist american, precum „The Real Slim Shady” sau „Lose Yourself”?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta, Eminem a dat palma cu Ed Sheeran și împreună au scos o super piesă, ce a adunat deja zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ascultă piesa „River” în clipul video de mai sus, cu siguranță ritmul o să te cucerească imediat! Iar videoclipul este cu adevărat special și a adunat milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore! Povestea surprinsă este una emoționantă, ce merită văzută!

După ”X Factor”, Pierluca Salvatore vrea să devină cunoscut și în industria modei! Jurații s-au apucat și ei, deja, de n... Jo, cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum a apărut şi ce a mărturisit fosta concurentă de la "X FACTOR": "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x