Antena Căutare

"Eşti ilegal de frumoasă, Delia". Gherman Florin a dat uniforma de poliţist, pe ținuta de cântăreţ. "A fost fals şi uz de fals"

Gherman Florin vine din Baia Mare şi vrea să demonstreze că pe lângă jobu-ul de poliţist, poate face şi altceva, din pasiune, susţinut de iubita sa.

Gherman Florin vine din Baia Mare şi vrea să demonstreze că pe lângă jobu-ul de poliţist, poate face şi altceva, din pasiune, susţinut de iubita sa.

"Debutul muzical a fost în anul 2013. M-am prezentat la o preselecţie pentru un festival de muzică populară. Apoi am fost "adoptat", să zic aşa, de o trupă de muzică populară şi am început sâ cânt cu ei la evenimente", povesteşte Florin.

Şi-a făcut apariţia pe scenă, cu emoţii, însă a surprins plăcut juriul. "Eşti ilegal de frumoasă, având în vedere profesia pe care o am", a fost complimentul pe care acesta i l-a făcut juratei noastre, îndemnat de Horia. "Este mai uşor să opreşti o maşină, decât să stai aici", recunoaşte acesta.

Piesa pe care Florin a ales să o interpreteze în această seară a fost "Sway with me", de la Dean Martin.

"Deloc nu aţi vrut să mă priviţi. Vă e teamă de mine? Nu conduc. Mă ţii la distanţă!", a fost reacţia Deliei, jurata arătându-se dezamăgită.

Au fost momente de pierdere de ritm, sesizabile tare şi a fost şi mult fals, sus". "A fost fals şi uz de fals", a ţinut să-l completeze Horia pe colegul Carla's Dreams.

Din păcate, visul lui Gherman Florin se încheie aici. Trei de NU şi un singur DA din partea Deliei. "Poate mai trec prin Baia Mare", a mărturisit jurata.

Fire rebelă şi talent cât cuprinde. La doar 14 ani, Letiţia Andreea a lăsat juriul mască. "Este impresionant ce am ... "Am zis că merg să iau două pâini. Doar tatăl meu ştie că sunt aici, dar el este sus". Mihai Lorin, atitudine,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x