Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. Moment emoţionant! Salvatore Pierluca, duet de colecţie alături de Ştefan Bănică jr. "Imagine" s-a auzit mai frumos ca niciodată: "Să ne imaginăm că el câştigă X Factor"

FINALA X FACTOR 2017.  Pentru a doua oară pe scenă X Factor în marea finală, Salvatore Pierluca reuşeşte un moment senzaţional alături de mentorul sau. Ştefan Bănica este mai mândru ca niciodată de al său elev şi crede cu tărie că merită să câştige cel de-al şaptelea sezon X Factor. 

FINALA X FACTOR 2017. Pentru a doua oară pe scenă X Factor în marea finală, Salvatore Pierluca reuşeşte un moment senzaţional alături de mentorul sau. Ştefan Bănica este mai mândru ca niciodată de al său elev şi crede cu tărie că merită să câştige cel de-al şaptelea sezon X Factor.

"Ştefan a ales o armă adevărată, bravo vouă. Aş plăti bilet pentru un asemenea concert", spune Horia, completat de Delia: "Aş da bani, felicitări". "Pierluca are o voce senzaţională", îl laudă şi Carla's Dreams.

DESPRE SALVATORE PIERLUCA:

Tânărul de 23 de ani din Italia, care a ajuns în România datorită unei monede de 10 bani găsite întâmplător în buzunar, a mărturisit de la început că se simte norocos. Cum semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe.

”Cred că a fost destinul care m-a adus aici. Pentru mine, <X Factor> e o provocare, o ocazie care m-ar putea ajuta să îmi găsesc adevărata meserie, așa că aș vrea să ajung până în finală”, a povestit tânărul care îl are ca mentor pe Ştefan Bănică Jr.

Finala X FACTOR 2017. La doar 14 ani, Francesca Nicolescu a dat tot pe scena X Factor. Împreună cu Liviu Teodorescu, a c... Finala X FACTOR 2017. “Mulţumesc, iubită mamă!”, cea mai frumoasă variantă pe care ai ascultat-o vreodată. Francesca şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x