Antena Căutare

Florin Răduță, surpriză pentru fani! Câștigătorul "X Factor" pune ceva la cale: "Am terminat! Aproape 12 ore de filmare. Am muncit cot la cot"

În 2015, îşi îndeplinea unul dintre cele mai mari visuri, acela de a fi pe scenă, pentru ca vocea lui să fi auzită. Şi a fost. A fost auzită de cine a trebuit şi a câştigat marele premiu. Talentul şi munca l-au dus pe primul loc. Însă Florin nu s-a lăsat. De atunci, a muncit şi mai mult .

În 2015, îşi îndeplinea unul dintre cele mai mari visuri, acela de a fi pe scenă, pentru ca vocea lui să fi auzită. Şi a fost. A fost auzită de cine a trebuit şi a câştigat marele premiu. Talentul şi munca l-au dus pe primul loc. Însă Florin nu s-a lăsat. De atunci, a muncit şi mai mult .

În urmă cu mai bine de jumătate de an, îşi lansa prima piesă din carierp şi primul său videoclip. Însă lucrurile nu se opresc aici. Artistul este pe cale să îşi lanseze a doua melodie:

"Am terminat! Aproape 12 ore de filmare, dar o zi genială. Mulţumesc echipei mele pentru asta. Sunt pe sufletul meu. Proiectul "Cheamă-Mă" este proiectul exprimat cu adevărat din mine. Toate ideile mele pentru piesă şi videoclip au fost puse într-o lumină foarte bună. Am muncit cot la cot cu compozitorii şi regizorul piesei/videoclipului.

Sper ca rezultatul să reflecte cel puțin jumătate din munca mea şi să ajungă cu adevărat la voi. Să fie pace. Merg la somn... O săptămână și lansăm #CheamaMa", a scris artistul pe pagina sa de Facebook .

Asadar, fiti pe fază! În curând, Florin Răduță vine cu surprize. Baftă, copil talentat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emilian Nechifor revine pe scena de la X Factor? "Așteptăm cu drag să te vedem câștigând, mai ales în echipa lui Ca... Nicoleta Nucă, schimbare radicală de look! Sigur n-o mai recunoști pe frumoasa artistă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x