XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Florin Răduţă vs. câştigătorii X Factor din alte ţări, într-o "bătălie" strânsă! Care e preferatul tău?

 

Indiferent că vorbim despre România, Australia, Italia, Ucraina sau orice altă ţară, X Factor înseamnă talent, multă muncă, ambiţie şi un show grandios. An de an, emisiunea lansează artişti valoroşi, speciali, care reuşesc să transmită emoţiile dincolo de camerele de filmat.

În 2015, în România, Florin Răduţă a câştigat marele premiu, după o luptă foarte strânsă cu Xenia Chitoroagă, iar povestea sa de viaţă este dovada perfectă că X Factor înseamnă mai mult decât voce!

VEZI AICI cum a cântat Răduţă la audiţii!

Iată care au fost câştigătorii X Factor 2015 în Australia, Marea Britanie, Ucraina, Noua Zeelandă şi Italia!

X Factor 2015 în Marea Britanie: Louisa Johnson

La 18 ani, Louisa a primit cel mai frumos cadou cu ocazia majoratului: marele premiu din al doisprezecelea sezon X Factor. Ba mai mult, artista născută în Essex a bătut recordul pentru cea mai tânără câştigătoare a show-ului din Marea Britanie.

X Factor 2015 în Australia: Cyrus Villanueva

Cyrus are 19 ani şi a cucerit juriul X Factor din Australia cu naturaleţea şi inocenţa pe care le transmite atunci când e pe scenă.

X Factor 2015 în Italia: Giosada

Giosada (26 de ani) a câştigat al nouălea sezon X Factor din Italia şi şi-a lansat deja primul single: "Il rimpianto di te".

X Factor 2015 în Ucraina: Konstantin Bocharov

Blond, cu ochi albaştri şi o atitudine de star, Konstantin a ajuns la inima doamnelor şi domnişoarelor din toată ţara şi a reuşit să pună mâna pe marele trofeu.

X Factor 2015 în Noua Zeelandă: Beau Monga

Beau are 21 de ani şi susţine că adoră muzica lui Michael Jackson şi a lui James Brown, cei doi artişti fiind preferaţii săi. În marea finală a celui de-al doilea sezon X Factor din Noua Zeelandă, cântăreţul a ridicat publicul în picioare cu piesa "Kind and Queen", scrisă chiar de el.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe