Antena Căutare

Galerie foto! Ira Graza i-a dat pe spate pe juraţii de la “X Factor” cu interpretarea, dar şi cu… părul. Cum arată Irina Grosu fără coafura cu care “prinde Antena Satelor"

Irina Grosu sau Ira Graza, aşa cum îi este numele de scenă, a venit la “X Factor” pentru a-l cunoaşte pe Carla’s Dreams, dar și să câștige marele premiu.

Irina Grosu sau Ira Graza, aşa cum îi este numele de scenă, a venit la “X Factor” pentru a-l cunoaşte pe Carla’s Dreams, dar și să câștige marele premiu.

Graza înseamnă "furtună" în limba rusă, iar Irina este, fără îndoială, un fenomen! "Mi se potriveşte foarte bine. Grosu este numele meu de familie pentru că soţul meu este roman. El este regizorul clipurilor mele, deci suntem artişti. Suntem de 10 ani împreună şi ne susţinem reciproc. Chiar şi părul roz a fost ideea lui", a spus aceasta înainte de a intra pe scena de la X Factor.

De acelaşi păr au râs şi juraţii noştri: “Prinzi Antena Satelor cu această coafură?”. Dar cum arată concurenta noastră înainte de aceste codiţe ciudate?! Priviţi imaginile din galeria foto de mai sus!

Prinţesa de Aur îşi face carieră muzicală în străinătate: "M-am înscris şi la X Factor din Marea Britanie"... Alina Mocanu, concurenta de la "X Factor" care l-a vrăjit pe Dani: "Frumuşică şi cu ochi altfel decât am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x